Oplever du fejl? Send os en e-mail

Dans og bevægelse for fuld musik

Nyd 3 sprudlende dage med dans, sang, musik og højt humør i skønne omgivelser ved Præstø fjord

Pi Rosamunde Myvind & Birgit Løkke afholder dette kursus fra 20-22 august 2021.

På dette kursus danser og bevæger du dig til glade rytmer, udforsker din stemmes kraft og får oplevelsen af den enorme energi og afspændende effekt dans og sang har. Derudover byder weekenden på en sanselig koncertoplevelse med trommer, stemme, levende lys og bevægelse.

Pi afholder kurser og workshops indenfor dans, yoga og billedkunst. Derudover er Pi lifecoach, maler, skriver digte og udgiver sin første bog i august 2021. Birgit er musiker, komponist, maler og afholder kurser og workshops inden for musik og sang.

Læs mere om kurset her – hvor du også finder priser og tilmelding.

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Pi på mail eller telefon 50 45 43 04

Særligt omkring Covid-19:

Du kan trygt og sikkert deltage på kurset. Hvis du ikke allerede er blevet vaccineret, så tag en lyntest lige inden start. Der er selvfølgelig kun muligt at deltage med et coronapas/negativt svar. Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på højskolen. Der vil være god plads rundt om den enkelte, når vi danser. Der står sprit flere steder og vi opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold