Oplever du fejl? Send os en e-mail

Dans så kroppen synger – Dansekursus for singler 40-60 år

Er du vild med dans, grin, beats og pulsen i top? Så tag med og oplev 4 sprudlende dage i hyggeligt selskab med andre danseglade mænd og kvinder i skønne omgivelser ved Præstø fjord.

Pi Rosamunde Myvind afholder dette kursus fra 9-12 september 2021.

Dans er den motionsform, der aktiverer flest muskelgrupper – inkl. lattermusklerne. Vi danser så kroppen synger både formiddag og eftermiddag indenfor stilarter som fx salsa, afro, hiphop, jive og swingdance. Du behøver ingen danseerfaring for at deltage, bare du elsker at danse og har lyst til at afprøve nye måder at bevæge dig på. Selv om det ikke er pardans tilstræbes en ligelig fordeling af mænd og kvinder på kurset.

Pi afholder kurser og workshops indenfor dans, yoga og billedkunst. Derudover er Pi lifecoach, maler, skriver digte og udgiver sin første bog i august 2021.

Læs mere om kurset her – hvor du også finder priser og tilmelding.

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Pi på mail eller telefon 50 45 43 04

Særligt omkring Covid-19:

Du kan trygt og sikkert deltage på kurset. Hvis du ikke allerede er blevet vaccineret, så tag en lyntest lige inden start. Der er selvfølgelig kun muligt at deltage med et coronapas/negativt svar. Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på højskolen. Der vil være god plads rundt om den enkelte, når vi danser. Der står sprit flere steder og vi opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold