Oplever du fejl? Send os en e-mail

Erhvervsprisen 2021

Torsdag den 25. november 2021 afholder Vordingborg Erhvervsforening – i samarbejde med Møns Bank, Lollands Bank, Vordingborg Erhverv og Vordingborg Kommune – årets Erhvervsprisarrangement. I år afholdes arrangementet på Idrætshøjskolen Bosei, der fik tildelt Overraskelsesprisen 2019.

Lokale virksomheder inviteres til en aften for at hylde erhvervslivets succeser og anerkende det hårde arbejde, der ligger bag de gode historier. Erhvervsforeningen har desuden inviteret en foredragsholder til at krydre aftenen med et højaktuelt oplæg.

Kom med på rundvisning
Som noget særligt tilbydes i år en rundvisning inden Erhvervsprisarrangementet starter. Rundvisningerne starter kl. 16.45, og grupper vil løbende blive dannet frem til kl. 17.45, hvor det officielle program program begynder.

Reservér din plads
Kunne du tænke dig at deltage i et brag af en aften og opleve, hvem der vinder årets erhvervspriser? Så tilmeld dig arrangementet allerede nu. Denne aften uddeler vi følgende tre priser: Erhvervsprisen 2021, den Grønne Pris 2021 og Overraskelsesprisen 2021.

Tid & sted
Idrætshøjskolen Bosei, Evensølundvej 5, 4720 Præstø. Rundvisninger starter kl. 16.45. Det officielle program begynder 17.45.

Tilmelding til arrangementet sker via dette link

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold