Oplever du fejl? Send os en e-mail

Foredrag – Havens vilde dyr og planter v/ Morten D.D.

Oplev Morten D. D. når han gæster Idrætshøjskolen Bosei og fortæller om havens vilde dyr og planter onsdag d. 8. september kl. 19.30

Hvordan kommer man i gang med at lære noget om Danmarks natur? Ikke ude i naturreservaterne, men i haven, hvor man færdes hver eneste dag!

I dette foredrag kommer Morten D. D. rigtig tæt på den vilde natur, som næsten altid indfinder sig i haven, hvis man bare lader den gøre det. Sommerfugle, vilde bier, spændende ynglefugle og et mylder af ukrudt!

Om foredragsholderen:

Morten D.D. Hansen har en imponerende begejstring for naturen, som du sjældent møder andre steder. Han er uddannet biolog og har i mange år været en hyppigt anvendt formidler af den danske natur i radioen såvel som på fjernsyn. Her har du fat i en fagmand, der i den grad har noget på hjerte – oveni er han tilmed supersjov!

Som vært på DR1s program Bidt af Naturen formåede Morten D. D. Hansen at gøre naturens orkidéer, møginsekter og fugletræk nærværende og interessant for både unge og ældre. Hans entusiasme og indlevelse vakte danskernes opmærksomhed langt ud over programmets grænser. 

Under sine foredrag er Morten D.D. Hansen garant for en stor oplevelse, når han med en kombination af stand-up, solid faglighed og politisk kant kan gøre selv den mest ordinære natur sprællevende og fascinerende. Som publikum går man hjem med et bredt smil på læben, meget klogere – og måske endda med en blomstrende, ny interesse for naturens liv.

Morten D. D. er forfatteren bag mere end 500 avisartikler om den danske natur og bøgerne “Naturhistorier fra Nationalpark Mols Bjerge”, “Insekter i Danmark” samt faghæfterne “Insekter på rejse”, “Fugletræk” og “Møgbiller”.

Foredraget afholdes i sportshallen på Idrætshøjskolen Bosei, Evensølundvej 5, 4720 Præstø. Foredraget starter kl. 19.30 og slutter ca. 21.00.

Pris for foredrag inkl. kaffe & kage: kr. 35,-

Tilmeld dig her

 

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold