Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Foredrag – Madspild – hvad kan du selv gøre!?

Bliv klogere på madspild med Rub & Stub’s inspirerende fordrag og få konkrete forslag til at også at undgå madspild i dit daglige køkken.

Rub & Stub dykker ned i fup og fakta om madspild og giver tilhørerne en dybere indsigt i madspildsuniverset. Der tales både om klima, miljø, og storpolitik, men også om hverdagsaktivisme og om hvad vi hver i sær, som helt almindelige borgere, rent faktisk kan gøre.

Rub & Stub understreger de hårde facts, og diskuterer gerne de aspekter af problematikken, som endnu ikke er fuldt belyst.

Foredraget læner sig op af slides, billeder, filmklip og musik samtidig med, at deltagerne inviteres til at komme med inputs, spørgsmål og erfaringer undervejs.

Foredraget finder sted tirsdag d. 10/4 kl. 19.30 på højskolens adresse: Evensølundvej 5, 4720 Præstø – Alle er velkomne, og foredraget er gratis.

Om Rub & Stub

Rub & Stub er en socialøkonomisk madkulturvirksomhed, der kombinerer teori og praksis for at skabe en mere bæredygtig madkultur og for at styrke sociale (mad)fællesskaber.

Rub & Stubs mission er simpel:

At inspirere til kritisk stillingtagen og sammen med fællesskabet forme fremtidens bæredygtige madkultur

Teamet bag Rub & Stub

Rub & Stub udgøres af de tre grundlæggere Sanne, Maria og Irina. De komplimenterer hinanden ved at have forskellige faglige baggrunde og kompetencer. De har arbejdet sammen siden 2014 og har tilsammen flere års erfaring med bæredygtig madkultur, gode madoplevelser, madspild, undervisning og frivillighed. Derudover har Rub & Stub dedikerede frivillige tilknyttet, som er med ved udvalgte events og madoplevelser.

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold