Oplever du fejl? Send os en e-mail

Foredrag: Tør du tage med i cyber junglen?

Tør du tage med på en guidet tur i cyber junglen? Hvilke farer lurer der?

Onsdag d. 24. april guider senior cyber security & resilience advisor – Ken Bonefeld Nielsen – os igennem cyberjunglen og dens farer. Det bliver vildt og bestemt ikke kedeligt! Foredraget er åbent for alle interesserede og er på dansk. Det starter kl. 20.00 og varer til ca. 21.30.

Mange mennesker i alle aldre færdes ubekymrede på nettet. De klikker løs i vildskab, downloader gratis software og deler passwords og andre personlige informationer og data. Så længe det går godt, er det jo herligt at færdes i den moderne cyber jungle. Men som i den rigtige jungle lurer farerne, og man kan let komme til at træde på, røre ved eller spise noget farligt!

Cyber junglen indeholder elementer som phishing, spam, afpresning, social engineering, ransomeware, man-in-the-middle angreb, usb sticks med malware og mange andre farer med eksotiske betegnelser.

Foredraget forklarer blandt andet hvilke farer almindelige mennesker kommer ud for, og hvordan man bedst undgår dem. De sociale medier er næsten en jungle for sig selv, hvor mange får sig nogle ubehagelige overraskelser.

Der er ingen grund til at blive fortvivlet og give op. Man skal bare kende faresignalerne fra de farlige dyr i junglen og på samme måde kende faresignalerne fra de cyber kriminelle.

Ken Bonefeld Nielsen har en baggrund fra forsvaret og har i mange år færdes internationalt i cyberspace junglen og deler ud af spændende personlige oplevelser, lærerige historier og gode råd, så man trygt kan tage på safari uden at risikere at miste kontrollen over egne data, computer og penge.

Aftenens foredragsholder:

Ken Bonefeld Nielsen – Executive MBA, Senior Cyber Security & Resilience Advisor – har mange års international erfaring inden for cybersikkerhed, kritisk infrastruktur, kriseledelse, risikostyring, industrispionage, varemærkeforfalskning og beskyttelse mod det hastigt voksende trusselsbillede. I dag rådgiver Ken myndigheder, offentlige og private organisationer og deltager aktivt i den offentlige debat om Danmarks kritiske infrastruktur og resiliens.

Kens CV rummer flere topposter er derfra stor viden og ekspertise – fx var han i 13 år global direktør for Sony Mobiles Corporate Security & Anti Counterfeitafdeling, hvor han havde ansvaret for det globale anti-forfalskningsprogram samt håndhævelsen af virksomhedens IP-rettigheder. Herunder beskyttelse imod industrispionage, samt fysisk og elektronisk sabotage.

Ken har betydelig erfaring med at opbygge internationale high performance-teams og udvikle samt implementere strategiske programmer inden for cyber og informations-sikkerhed, varemærkebeskyttelse og krisehåndtering for store internationale organisationer og virksomheder.

Der vil blive serveret kaffe og kage efter foredraget. Derfor er tilmelding via dette link nødvendig. Pris pr. person kr. 50,-

Foredraget finder sted på:
Idrætshøjskolen Bosei
Foredragssalen, 2. sal
Evensølundvej 5, 4720 Præstø
Mød gerne op 10-15 min. før

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold