Oplever du fejl? Send os en e-mail

Foredrag: Venskab og ensomhed

Ensomhed er noget vi skal tale om, det gode venskab noget vi skal forstå.

Onsdag d. 20. marts beriger Frederik Svinth os med sit medlevende foredrag om venskab og ensomhed. Foredraget er åbent for alle interesserede og er på dansk. Det starter kl. 20.00 og varer til ca. 21.30.

Tiden på højskole er for de fleste en helt særlig tid. En tid hvor alle gerne vil lykkes socialt. Får jeg mon nogle venner med herfra? Hvis man ikke føler sig som en del af fællesskabet, kan det være enormt hårdt, for vi har hver især brug for at høre til. Som Dronningen sagde i sin nytårstale, så er ensomhed noget vi skal tale om, uanset hvordan den ser ud.

Frederik fortæller personligt om sin egen ungdom, hvor mange nye venner kom til, og hvordan han oplevede en tvivl om, hvem af dem, der egentlig var kommet tæt på og omvendt. Det fulgte ham i mange år, indtil han lærte at sætte ord på det, og ændre sine venskaber til at give ham den nærhed, han længtes efter.

Måske har du set Frederik i Løvens Hule. Han har nemlig været med i både 2023 og igen i 2024. I 2024 investerede løven, Nikolaj Nyholm (Astralis), i SNAK og eksponeringen af SNAK er markant.

I foredraget bliver deltagerne ført ind i emnerne ensomhed og venskaber. At være ensom og at forholde sig til venskaber, fylder meget – også på en en højskole – og Frederik giver derfor et personligt og inddragende foredrag, hvor deltagerne får et sprog for, hvordan de skaber dybe og gode venner. Foredraget er let forståeligt og humoristisk trods de lidt tunge emner.

Der vil blive serveret kaffe og kage efter foredraget. Derfor er tilmelding via dette link nødvendig. Pris pr. person kr. 50,-

Foredraget finder sted på:
Idrætshøjskolen Bosei
Foredragssalen, 2. sal
Evensølundvej 5, 4720 Præstø
Mød gerne op 10-15 min. før

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold