Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Foredrag – Verden under Trump! Hvad pokker sker der?

Foredrag med David Trads

Foredraget med David Trads afholdes onsdag d. 17. maj 2017 kl. 19.30, og der er gratis adgang. Sted:
Foredragssalen (2. sal) på Idrætshøjskolen Bosei. For gangbesværede vil det være muligt at benytte elevator.

Den verden, som vi kender, er under hastig opløsning:

Med Trump som USAs præsident er alt det, som Vesten har opbygget udsat for massivt pres – for Trump kalder NATO for ‘gammeldags’, hepper på EUs kollaps, bygger mure, opretter indrejseforbud, diskriminerer mod bestemte religioner, ophæver frihandel. I Europa er alt også under omvæltning – med Storbritannien på vej ud af EU; Polen, Ungarn og Tyrkiet på vej mod autoritative regimer; høj ungdomsarbejdsløshed i Sydeuropa; fortsatte flygtningestrømme; store udfordringer med integration og terror; og med truslen fra Putins Rusland ubehageligt tæt på.

Det er faktisk så vildt, at vi ikke har set noget lignende siden Anden Verdenskrig. Vildere end Den Kolde Krig, hvor Vesten var forenet. Populismen dukker op overalt. Det minder om 1920erne igen. Det er ikke godt.

Hvad pokker er det, der sker? Og hvordan kunne det ske? Hvorfor er den verdensorden, som har gjort os rige, givet os frihed og skabt en enestående fred, pludselig ved at vakle?

Alt dette – og meget mere – svarer David Trads på i sit nye foredrag ‘Verden under Trump! Hvad pokker sker der?’. Trads, der er journalist og forfatter, kender verden, fordi han har boet og arbejdet i mange år i Washington, Moskva og Bruxelles. Han er også en af landets mest benyttede foredragsholdere og politiske kommentatorer.

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold