Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Gary Snider spiller Leonard Cohen

Koncert på Idrætshøjskolen Bosei. Gary Snider spiller Leonard Cohen – En hyldest til en af vor tids store kunstnere!

I begyndelsen af 2016 tog Gary Snider fat på at fortolke Leonard Cohens sange. Det blev til et show med både nye og gamle sange, hvor Gary også fortæller små historier fra Cohens liv og giver sit bud på fortolkning af nogle af teksterne.
Dette show har fået en anden vinkel nu, hvor Leonard Cohen er død. Gary har udtalt: “Det føles som min ærefulde opgave at give fortsat liv til Leonards fantastiske livsværk, og jeg vil gøre mit yderste for at være værdig til denne opgave.“

Leonard Cohen har efterladt sig en enorm skat af dejlige melodier og poetiske tekster med stor dybde. Tekster, der vidner om en både religiøs og spirituel mand, der opnåede stor indsigt i menneskesindets mange lag via sit eget livs mange op- og nedture.

Koncerten finder sted onsdag d. 21/2 kl. 19.30 på højskolens adresse: Evensølundvej 5, 4720 Præstø – Alle er velkomne, og koncerten er gratis.

To mænd med meget til fælles
Ligesom Leonard er også Gary født i Canada og de har desuden en jødisk baggrund tilfælles. Ydermere mistede de begge deres far i en meget ung alder og blev som følge deraf knyttet tæt til deres mødre. Resultatet var for begges vedkommende, at de i en ung alder måtte ‘flygte’ hjemmefra for at finde egen kurs i livet.

Leonard opholdt sig nogle år i England og Grækenland, mens Garys skæbne førte ham til Danmark. Han har boet her i landet siden han var 21 og levet som musiker – med guitaren som sit instrument. Han har spillet både rock, blues og verdensmusik, men helliger sig nu Leonard Cohens musikunivers. Som Søren Rislund, Borup Kino, for nyligt har udtalt: “Gary synes at være landet på den hylde, der altid har været tiltænkt ham!”

I foråret 2017 blev showet udvidet med Katrine Hald og Connie Pilgaard Nielsen som korpiger. Når de 3 er på scenen sammen, og Gary er iført habit, slips og hat, rammes man at den samme stemming af afslappet lethed på den alvorlige måde, som Cohen selv var så kendt for!

Tag et kig på youtube – Gary Snider spiller Leonard Cohen

 

 

 

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold