Oplever du fejl? Send os en e-mail

Gør dig selv glad

Vær med til 3 selvforkælende dage fyldt med dans og bevægelse, mindfulness afspænding, livsudviklende kreative øvelser, skøn musik og lækker mad i naturskønne omgivelser.

Pi Rosamunde Myvind afholder dette kursus fra 8. til 10. april 2022.

Dette kursus har som det vigtigste formål at give dig selv en gave i form af ro, tid, glæde, omsorg og fordybelse.

Vi danser til kroppen synger, finder ind i den dejligste, selvkærlige ro gennem afslappende mindfulness praksis og sætter gang i fantasi og livsudvikling gennem kreative øvelser.

Du bliver introduceret for enkle trin og danse indenfor forskellige genre som jive, salsa, swingdance og reggaeton. Det er ikke pardans – vi danser solo sammen.

Udover dans, mindfulness afspænding og kreativitet – går vi også på naturvandring og skråler igennem til en fællessang eller to.

Pi Rosamunde Myvind har mange års undervisningserfaring med at afholde inspirerende kurser med stor glæde og entusiasme og er indehaver af virksomheden INMOVE hvor hun coacher og underviser i dans og bevægelse samt blid flowyoga og livsudviklende kreative øvelser.

Læs mere om kurset her, hvor du også finder priser, program og tilmelding.

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Pi på mail eller telefon 50 45 43 04

Særligt omkring Covid-19:

Vi følger de til enhver tid eventuelt gældende restriktioner og myndighedernes råd om forebyggelse. Hvis du har symptomer, beder dig om at blive hjemme. Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på kurserne. Der vil være god plads rundt om den enkelte, og der står sprit flere steder, og vi opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold