Oplever du fejl? Send os en e-mail

Gør dig selv glad

Vær med til 6 sprudlende sommerdage fyldt med dans, blid flowyoga, mindfulness afspænding, naturoplevelser og livsudviklende kreativitet.

Pi Rosamunde Myvind afholder dette kursus fra 15. til 20. juli 2024.

Vi danser ind i sommeren hver dag indenfor genrer som fx:

  • Jive
  • Swing
  • Groovedans
  • Oldschool hip hop
  • Salsa
  • Afrikansk dans.

Ugen byder derudover på blid flowyoga, naturoplevelser, livsudviklende kreative øvelser, fællessang samt mindfulness afspænding både indenfor og udendørs.

Du behøver ingen tidligere erfaring fra dans eller yoga, bare du er glad for at danse og har lyst til at bevæge din krop på nye måder.

Pi Rosamunde Myvind Pi har mange års undervisningserfaring med at afholde inspirerende kurser med stor glæde og entusiasme og er indehaver af virksomheden INMOVE hvor hun coacher og underviser i dans og bevægelse samt blid flowyoga og livsudviklende kreative øvelser.

Læs mere om kurset her, hvor du også finder priser, program og tilmelding.

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Pi online eller via telefon 50 45 43 04

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold