Oplever du fejl? Send os en e-mail

Groove og grøftekanter

På kurset går du på opdagelse i blomsterne ved vejens grøftekanter af bl.a. valmue, cikorie, mælkebøtte og kamilleblomster gennem at skabe en flot buket til hjemmet af de smukkeste vildtvoksende blomster i silkepapir.

Pi Rosamunde Myvind og Henriette Andresen afholder dette kursus fra 1-3 oktober 2021.

Ud over de mere stille sysler ved kreabordet forkæler vi den glade dansekrop med alt godt fra dansebuffeten af bl.a. groovedance, afro, swing og jazzdance.

Pi afholder kurser og workshops indenfor dans, yoga og billedkunst. Derudover er Pi lifecoach, maler, skriver digte, udgiver sin første bog i august 2021 og er indehaver af virksomheden INMOVE. Henriette er grafisk designer, uddannet håndarbejdslærer, ret så småbegejstret for at sidde og sysle blomster og indehaver af virksomheden ANDRESEN DESIGN

Læs mere om kurset her – hvor du også finder priser og tilmelding

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Pi på mail eller telefon 50 45 43 04

Særligt omkring Covid-19:

Du kan trygt og sikkert deltage på kurset. Hvis du ikke allerede er blevet vaccineret, så tag en lyntest lige inden start. Der er selvfølgelig kun muligt at deltage med et coronapas/negativt svar. Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på højskolen. Der vil være god plads rundt om den enkelte, når vi danser. Der står sprit flere steder og vi opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold