Oplever du fejl? Send os en e-mail

Høstfest i Bosei Haven

Idrætshøjskolen Bosei inviterer til Høstfest i haven søndag d. 20/9 2020

Haveinteresserede og ligesindede familier i Præstø og omegn inviteres til Høstfest med lækker rustik mad fra Bosei Haven, musik og hyggelig sensommerstemning.

Høstfesten foregår – ligesom alt andet i Bosei Haven – i bæredygtighedens navn. Derfor bedes alle medbringe eget tæppe til at sidde på, egne tallerkner og bestik som ikke er af plastik. Man er velkommen til at tage drikkevarer med selv; men ellers kan dette tilkøbes i haven, hvor vi tilbyder fadøl og andre forfriskninger.

Arrangementet, der starter kl. 16.00 og slutter senest kl. 21.00, finder sted på Idrætshøjskolen Bosei, Evensølundvej 5, 4720 Præstø – ude i køkkenhaven.

Af hensyn til planlægning kræves der tilmelding til arrangementet/maden senest søndag d. 13/9 via nedenstående formular.

Prisen for arrangementet er kr.: 100,-. per kuvert. Børn under 12 deltager gratis. Betaling sker via mobilepay 94791 til idrætshøjskolen på selve dagen. Arrangement kan blive aflyst pga for dårligt vejr.

Vi glæder os rigtig meget til at se Jer til årets Høstfest i Bosei Haven..

  • Ja tak!

    Jeg vil gerne bestille nedenstående antal billetter til Høstfesten i Bosei Haven. Betaling sker via mobilepay på dagen.

 

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold