Oplever du fejl? Send os en e-mail

Kroppen på toppen – Dans & yoga for 60+

Vær med til 3 skønne bevægelsesdage med glad dans, blid yoga, naturoplevelser, foredrag og hyggeligt samvær i smukke omgivelser nær Præstø Fjord

Pi Rosamunde Myvind & Ditte Louise Seibert afholder dette kursus fra 2-5 september 2021.

På kurset vil du blive præsenteret for flere forskellige dansegenre som fx jive, swingdance, afrikansk dans og salsa. Vi byder på en blid introduktion til yoga for krop og sind med fokus på styrke, balance, bevægelighed og afspænding. Du behøver ikke at have erfaring fra dans eller yoga. Det vigtigste er, at du er glad for at danse og bevæge din krop.

Ditte og Pi har begge mange års undervisningserfaring med at afholde inspirerende kurser med stor glæde og entusiasme. Ditte Louise Seibert er certificeret yogaunderviser og mindfulness-instruktør. Efteruddannet i en sansebaseret yogaform, hvor der arbejdes intuitivt og meditativt. Indehaver af virksomheden D’YOGA. Pi Rosamunde Myvind er Life- og mindfulness stresscoach, uddannet indenfor dans, yoga, idræt og billedkunst. Indehaver af virksomheden, INMOVE.

Læs mere om kurset her – hvor du også finder priser og tilmelding.

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Pi på mail eller telefon 50 45 43 04

Særligt omkring Covid-19:

Du kan trygt og sikkert deltage på kurset. Hvis du ikke allerede er blevet vaccineret, så tag en lyntest lige inden start. Der er selvfølgelig kun muligt at deltage med et coronapas/negativt svar. Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på højskolen. Der vil være god plads rundt om den enkelte, når vi danser. Der står sprit flere steder og vi opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold