Oplever du fejl? Send os en e-mail

Lev livet kreativt

Slip din indre kreatør løs på en 3 dages rejse ind i kreativitetens land af sanselighed, intuition og nysgerrighed gennem kreative øvelser for krop og sjæl samt naturoplevelser, foredrag og hyggeligt samvær

Pi Rosamunde Myvind og Christina Elise Hemmingsen afholder dette kursus d. 12.-14. november 2021

På kurset kommer vi til bl.a. at arbejde praktisk, teoretisk og kropsligt i dybden med:

  • Begrebet “KREATIVITET” i dets mest åbne form
  • Den kreative proces gennem leg, fantasi og flow
  • Hvordan man udvikler, udfolder, implementerer og integrerer kreativitet i sin hverdag og i sit liv generelt

Vi eksperimenterer med og undersøger kreativitetens mange lag og muligheder gennem tegning bl.a. mindmapping, det visuelle alfabet samt intuitiv tegning. Og så begiver vi os ind i danseimprovisations åbne univers af inde- og udefrakommende impulser til bevægelse krydret med elementer fra contact impro og modern dance.

Begge underviserere har mange års undervisningserfaring med at afholde inspirerende kurser med stor glæde og entusiasme:

Christina Elise Hemmingsen | Grafisk facilitator, projektleder og underviser der i alt hvad hun laver, bruger visualisering og tegning som et vigtigt element til at opnå tydelighed og fælles forståelse. Indehaver af virksomheden, VISUEL PROCES.

Pi Rosamunde Myvind | Life- og mindfulness stresscoach, uddannet indenfor dans, yoga, idræt og billedkunst. Indehaver af virksomheden, INMOVE.

Læs mere om kurset her, hvor du finder priser og tilmelding.

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Christina på mail eller telefon 53 52 17 19

Særligt omkring Covid-19:

Du kan trygt og sikkert deltage på kurset. Hvis du ikke allerede er blevet vaccineret, så tag en lyntest lige inden start. Der er selvfølgelig kun muligt at deltage med et coronapas/negativt svar. Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på højskolen. Der vil være god plads rundt om den enkelte, når vi danser. Der står sprit flere steder og vi opfordrer alle til at holde afstand og sørge for god håndhygiejne.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold