Oplever du fejl? Send os en e-mail

Skovtårnsstafetten 2020

Camp Adventure og Skovtårnet danner rammen om en unik løbeoplevelse, når Løbeklubben Sibirien, DGI Storstrømmen & Idrætshøjskolen Bosei, arrangerer Skovtårnsstafetten 2020.

TILMELDINGEN ÅBNER TORSDAG D. 30. JANUAR KL. 10.00

Så hiv fat i dine løbekammerater og tilmeld et stafethold til årets mest imødesete løbeoplevelse.
Skovtårnsstafetten afvikles over to løbsdage, enten fredag aften eller lørdag morgen, og der er kun plads til 150 hold pr. løb.

I stafethold á 1-4 personer tilbagelægges ruten på ca. 3 km flest muligt gange på 2 timer. Naturligvis med en tur til toppen af Skovtårnet på hver runde.
Efter hver runde afleveres depechen med indbygget tidtagning til den ventende løbemakker.
Der kan tilmeldes hold i kategorierne dame, herre og mix i hvilke, der også kåres et vinderhold efter løbet.

Løbsdage:
Onsdag d. 12. august med start kl. 18.30
Torsdag d. 13. august med start kl. 18.30

Deltagergebyr:
Hold á 1 person: 300,-
Hold á 2 personer: 550,-
Hold á 3 personer: 750,-
Hold á 4 personer: 900,-

Mod et gebyr på 50,- kan der (mod betaling/refundering) ændres i antal deltagere på holdet frem til tilmeldingsfristen søndag d. 19. april kl. 23.59.

Inkl. i deltagergebyret er tidtagning, løbsforplejning, parkering og adgang til Skovtårnet inden/efter løbet (fredag/lørdag).

Skovtårnsstafetten sætter den sociale løbeoplevelse i højsædet, og derfor er der på begge løbsdage mulighed for at købe mad og drikke på Camp Adventure efter løbet. Egen mad og drikke kan også medbringes.

Alle kan deltage i Skovtårnsstaffeten, men det forudsættes, at ruten kan løbes på egen hånd. Al deltagelse sker på eget ansvar.

Tilmeldingen åbner torsdag d. 30. januar kl. 10 og foregår via www.dgi.dk efter først til mølle princippet. Link til tilmelding lægges op i facebookbegivenheden i uge 4.

Alle spørgsmål til Skovtårnsstafetten rettes til DGI Storstrømmen på mail: mc@dgi.dk eller tlf. 7940 4862

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

Vi tilbyder en højskolesnak, hvor du telefonisk eller ved fremmøde kan høre om dine muligheder under opholdet og få svar på spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Højskolesnakken er dog helt uforpligtende.

Book din personlige højskolesnak lige her. Vi glæder os til at tale med dig!

Book en højskolesnak Tilmeld dig et ophold