Oplever du fejl? Send os en e-mail

Spring ud i naturen

Vær med når bøgen kalder til FORÅRSRETREAT med dans, bevægelse, blid yoga, kreativitet og mindfulness i den skønne natur nær Præstø Fjord

Pi Rosamunde Myvind og Anette Ravn afholder dette kursus fra 20. til 22. maj 2022

Bøgen lyser klart grønt, når vi åbner op for sanserne og skaber rum for fordybelse, nærvær, ro og spirende energi på dette retreat, der hylder livsglæden og vores smukke land med dets 4 skiftende årstider.

Har du prøvet et skovbad?

Shinrin refererer på japansk til skov og yoku til badning, tilsammen betyder det SKOVBAD, som er én af de ting, du kommer til at opleve på dette kursus. I skovbadning opholder du dig i skoven i længere tid og fordyber dig i naturen gennem sanselig opmærksomhed, hvilket giver flere forskellige positive sundhedsmæssige effekter på både krop og sind.

Yoga & Mindfulness

Naturvandringer, blid yoga og afspændende mindfulness praksis ude under åben himmel er ligeledes med til at stimulere og fremme den del af vores nervesystem, hvor krop og sind kan falde til ro og restituere.

Dans

Dansen tager dig med på en bevægelsesrejse rundt i hele kroppen, hvor du ud fra enkle guidlines introduceres til at arbejde med koordination, opmærksomhed, timing, rytme og flow i et alsidigt bevægelsessprog.

Kreativitet

Igennem øvelser som doodle tegninger og underholdene idegenererende skriveøvelser åbner vi op og giver plads til drømme, ønsker, fantasi og den kreative kerne, der er i os alle.

Pi Rosamunde Myvind har mange års undervisningserfaring med at afholde inspirerende kurser med stor glæde og entusiasme og er indehaver af virksomheden INMOVE hvor hun coacher og underviser i dans og bevægelse samt blid flowyoga og livsudviklende kreative øvelser.

Anette Ravn er indehaver af virksomheden KUNSTEN AT LEVE. Anette er yogalærer, skovbadningsguide, meditations- og MBSR lærer samt naturterapeut med master i naturterapi.

Læs mere om kurset her, hvor du også finder priser og tilmelding.

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Pi på mail eller telefon 50 45 43 04

Vi følger de til enhver tid eventuelt gældende restriktioner og myndighedernes råd om forebyggelse. Hvis du har symptomer, beder dig om at blive hjemme. Vi er meget opmærksomme på at undgå smittespredning på kurserne. Der vil være god plads rundt om den enkelte og der står sprit flere steder.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold