Oplever du fejl? Send os en e-mail

Syng, Spis & Snak – sange med Ulla Britt Simonsen

Fra Grundtvig til Nick Cave for fuld skrue

Kom og vær med til hyggeligt samvær, når Idrætshøjskolen Bosei i samarbejde med Nordea-fonden endnu engang inviterer til Syng, spis og snak fredag d. 24. februar kl. 17.15 – 20.30.

Endnu engang strømmer tilmeldingerne ind! Så vi har igen valgt at flytte arrangementet til vores store sportshal og give mulighed for at tilmelde sig til sang + kaffe/kage!

Hvis du tilmelder dig fra d. 25/1, har du mulighed for at deltage fra kl. 18.30 i sportshallen – UDEN spisning; men stadig med kaffe og kage. Prisen er derfor blot kr. 50,-.

Klik her og tilmeld dig

Idrætshøjskolen Bosei inviterer endnu engang til spisning og fællessang fredag d. 24. februar  kl. 17.15 – 20.30 – hvis du har bestilt MED spisning – og fra 18.30, hvis du tilmelder dig – UDEN spisning.

Denne gang er det den kendte  Ulla Britt Simonsen, som gæster højskolen og sætter gang i stemningen med ultimativ publikumsinddragelse og koncertindslag.

Hver sang vil blive motiveret med et lille oplæg. Og som Ulla Britt påpeger: “Når vi synger sammen, må vi kaste lidt af os selv ind i en fælles pulje- deri opstår en følelse af en slags forbundethed.”

Ulla Britt

“Ulla Britt har i mange år fortolket andres sange jazzstandards, vise og rockklassikere; men de seneste år har arbejdet ligget omkring fordybelse i hendes egen sangskrivning og det personlige udtryk som kan kendes på den karakteristiske mørke klang. Genren er nordisk noir og folk/pop.

Gennem tiden har Ulla Britt markeret sig kompositorisk og skrevet musik også for både børn og voksne bl.a. til actet: “Ulla Abdullas Cocobongoband”, men hvem hun har turneret landet rundt.”

(Foto: Søren Dø)

Kom og vær med til hyggeligt samvær, når Idrætshøjskolen Bosei i samarbejde med Nordea-fonden inviterer til Syng, spis og snak.

Vi starter med at spise og snakke sammen og går derefter op i højskolens foredragssal og synger sange under ledelse af Ulla Britt Simonsen. I pausen serveres kaffe og kage.

For gangbesværede vil der være mulighed for at benytte højskolens elevator.

Deltagergebyr kr. 75,- som dækker aftensmad og kaffe og kage.

Tilmeld mig nu

Sted:

Idrætshøjskolen Bosei, Evensølundvej 5, 4720 Præstø – foredragssalen på 2. sal.

Arrangementet er støttet af Nordea Fonden og foregår i samarbejde med Foreningen for danske folkehøjskoler i Danmark.

Program:

17.15   Fællesspisning begynder (hvis du er tilmeldt inden 25/1)
18.30   Fællessang i sportshallen (også for deltagere, der er tilmeldt efter 25/1)
19.30   Kaffe og kage
20.00   Fællessangen fortsætter
20.30   Tak for i aften

10 gode grunde til at synge fællessang:

  • Det er sundt
  • Det giver godt humør
  • Det skaber samhørighed
  • Det bringer generationer sammen
  • Det aktiverer nye områder i hjernen
  • Det skaber rum for refleksion
  • Det giver selvindsigt
  • Det skaber kulturforståelse
  • Det styrker vores fælles kulturarv
  • Det får vores hjerter til at slå i takt

 

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold