Oplever du fejl? Send os en e-mail

Foredrag: Udsendt i krig – tilbage til hverdagen

Ufred er desværre stadig højaktuelt i store dele af verden. Og hvordan lever man med at have deltaget i krig?

Onsdag d. 28. februar fortæller Nikolai Høj Meier, der til dagligt er underviser i esport på Idrætshøjskolen Bosei, om sine 8 år i Forsvaret. Om at blive udsendt til Helmand-provinsen “Green Zone” Afghanistan, med kamptropperne fra Holstebro i 2011. Om at komme hjem til en hverdag med PTSD; men også om at komme op af hullet igen.

I løbet af foredraget kommer Nikolai åbenhjertet ind på:

  • De tanker, som han og mange andre unge mænd gør sig omkring dét at vælge en karriere i Forsvaret og ikke mindst muligheden for at blive udsent i krig.
  • At give billeder på den ”dagligdag”, han havde som udsendt i et udsat og presset miljø. Hvordan en ildkamp egentlig opleves samt hvilken påvirkning, det havde på Nikolai og hans kammerater.
  • En efterrationalisering af dét at have været en del af Forsvaret, udsendt i krig og hvordan, det har påvirket Nikolais liv efterfølgende. samt hvor han står i dag.
  • Efter foredraget er der mulighed for at stille spørgsmål.

Foredraget er desuden for de nuværende højskoleelever, der også tæller en del udenlandske elever. Derfor bliver foredraget afholdt på engelsk. Foredraget starter kl. 20.00 og varer til ca. 21.30.

Der vil blive serveret kaffe og kage efter foredraget. Derfor er tilmelding via dette link nødvendig. Pris pr. person kr. 50,-

Foredraget finder sted på:
Idrætshøjskolen Bosei
Foredragssalen, 2. sal
Evensølundvej 5, 4720 Præstø
Mød gerne op 10-15 min. før

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold