Oplever du fejl? Send os en e-mail

Vandre-retreat på Sydsjælland & Møn

De fantastiske oplevelser står i kø, når Den Grønne Port igen i 2022 inviterer til årets fedeste vandre-retreat den 8.-11. september.

Under den 3 dage lange vandretur skal du gå på nogle af Sydsjælland og Møns smukkeste naturstier, som fører dig igennem tæt naturskov, åbne marklandskaber og forbi betagende Møns Klint. Og når turen er omme, har du tilbagelagt i alt 44 km.

Ruten er sammensat af en række lokale naturentusiaster, der kender alle naturperlerne i området som deres egen bukselomme. Vi sparker turen i gang i Bosei Havens dejlige univers af grønne sanseindtryk, oplæg om vandring og introduktion til Sydsjælland og Møns fantastiske natur. Undervejs får du mulighed for at du prøve kræfter med stillevandring og nærværsøvelser, der sender krop og sind direkte i skildpaddegear. Naturen er bare balsam for sjælen!

Men uden mad og drikke duer helten ikke. Derfor bliver du forkælet med en lang række lokale specialiteter morgen, middag og aften. Blandt andet skal der laves mad over bål med lokalt dyrkede råvarer og smages gin og lemonade lavet på blomster og urter sanket på Møn. Det bliver et sansebombardement uden lige!

Nætterne tilbringes på Idrætshøjskolen Bosei midt i Faksinge skov, Bed § Breakfast på øen Nyord og på den charmerende Camønogård der er omdrejningspunkt for vandrelivet på Camønoen. Al bagage transporteres fra sted til sted, så du slipper for at gå med tung oppakning.

Tilmelding:

Læs det endelig program og tilmeld dig via dette link til Den Grønne Port:

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold