Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Workshop – Athletic Development for Grappling

Formålet med denne workshop er at udvikle kvaliteten observations- og indlæringsevne

Grappling atleter har begrænset tid til rådighed til træning, begrænset tid til at lære og tilegne sig grappling færdigheder og et begrænset tidsvindue til at restituere fra træning og skader – både fysisk og mentalt. Endvidere har de ikke en ubegrænset mængde energi til rådighed. Med denne viden hvordan investeres træningstid og energi så bedst muligt?

Vi laver ikke træningsprogrammer eller specifikke øvelser, men igennem levende tests og bevægelsessituationer sætter vi et spejl op for dig, hvor du kan se dine egne mangler, for derigennem at forstå sammenhængen og hvad din unikke kropskomposition og potentiale giver mulighed for at udvikle. Målet er på den måde at du tilegner dig principper og kvaliteter frem for teknikker.

Grappling Development er et projekt, som er opstået ud fra samarbejdet imellem Martin Bosy (fra Fighting Monkey) og Jan Starch (professionel grappler).

Pris: 3000 DKK

Prisen dækker værelse (dobbeltværelse delt med anden kursusdeltager), aftensmad fredag og lørdag, morgenmad lørdag og søndag, samt frokost lørdag og søndag.

Program & Tilmelding:

Få mere info og se tilmelding her

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold