Oplever du fejl? Send os en e-mail

Er eSport en sport? ESport har intet med sport at gøre!

Puliceret af Carsten Petersen | D. 9. januar 2017 | I

Eller har det? Er eSport en sport? Det mener vi faktisk her på Bosei. Som første idrætshøjskole med eSport forsøger vi hele tiden at præge synet på denne aktivitet, som helt sikkert er kommet for at blive.

Underviser i eSport Martin Eckhaus forklarede i fredags i Radio24syv, at folk der dyrker eSport bliver nødt til være fysisk aktive for at kunne præstere. Desuden rummer e-sport samme elementer indenfor konkurrence, koncentration og præcision, som andre idrætsgrene.

Indlægget i radioen fik de nuværende eSports elever på Idrætshøjskolen Bosei til at lave en lille video, der forklarer deres glæde ved at integrere fysisk aktivitet i deres game her på idrætshøjskolen.

I disse dage hvor FC København satser stort på e-Sport, hvor Københavns kommune poster millioner af kroner i en eSportsafdeling, der skal ligge sammen med øvrige aktiviteter i det lokale sportscenter – ja så er der helt sikkert fokus på emnet.

Idrætshøjskolen Bosei har allerede siden efteråret 2016 haft elever, der primært fordyber sig i eSport. Elever, der lærer bedre kommunikation, bedre samarbejde, der får bedre kost- og gamingvaner. Og frem for alt er en del af det sociale fællesskab med de andre mennesker, som de lever sammen med i løbet af deres halve år på højskole.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold