Oplever du fejl? Send os en e-mail

FINDVEJI – projekt i Faksinge skov

Puliceret af Carsten Petersen | D. 4. maj 2023 | I

Kan du finde vej?

Nu har du muligheden for at prøve kræfter med det landsdækkende FINDVEJI-koncept i Faksinge Skov med startsted i Trailcenter Faksinge Skov ved Idrætshøjskolen Bosei.

Foreningen Præstø Outdoor og Orienteringsklubben O63 har, med støttemidler fra DIF og DGI’s Foreningspulje og i samarbejde med Engelholm Gods, DGI Storstrømmen og Idrætshøjskolen Bosei, lavet et permanent orienteringsløb. Orienteringsløbet er for alle hele året rundt.

Du møder op ved Trailcenter Faksinge Skov, der ligger i skovkanten ved svømmehallens parkering. Her finder du en såkaldt trailpost, som er en naturfarvet egetræsstolpe. Denne har påsat et piktogram, så du ved, hvordan posterne er markeret i skoven. Herudover er der en lille rød klippetang på hver post, som du klipper i kortet med. Alle træstolperne er af dansk produceret egetræ, som er skåret til på Lundby Savværk. Vi har et ønske om at holde hele projektet så lokalt som muligt for at mindske forbruget af ressourcer.

Nu er du allerede klar til at tage et kort fra folderkassen, og alt efter temperament kan du løbe eller gå frem mod post 1.

Du kan også gå ind på www.findveji.dk og downloade 1 af 3 ruter, som O63 har designet til dig.

Orienteringsløbet åbnes officielt til Tættere på Naturen – Tilflytterprojekt søndag d. 11 juni ved Trailcenteret.

Har du lyst til mere orienteringsløb, så findes der mere end 200 ruter på landsplan, som alle kan findes på hjemmesiden www.findveji.dk.

God fornøjelse og vi ses i Faksinge Skov ved Idrætshøjskolen Bosei.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold