Oplever du fejl? Send os en e-mail

Idrætshøjskole med grøn profil

Puliceret af Carsten Petersen | D. 4. december 2018 | I

Bosei arbejder mod en stadig stærkere grøn profil

I dag køber højskolen grøn strøm fra dansk vindkraft; men vi vil mere end dét. Derfor arbejder vi ihærdigt på at anskaffe et solcelleanlæg, der kan dække hele 25% af højskolens samlede strømforbrug. Håbet er, at anlægget står klar medio 2019. Og håbet er allerede lysegrønt!

Solcelleanlægget, der skal danne grundstenen i vores stærkere grønne profil, bliver i størrelsesordenen 100-120 kilowatt og vil fylde cirka 50 x 50 meter. Anlægget skal placeres på højskolens jord bag sportspladsen.

Udover solcelleanlægget ønsker vi at erstatte mindst én af skolens benzindrevne biler med en el-bil. I denne forbindelse vil ønskedrømmen være samtidig at kunne tilbyde ladestationer til vores konferencekunder, højskoleelever og medarbejdere.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold