Oplever du fejl? Send os en e-mail

Idrætshøjskolen Bosei deltager i affaldsindsamlingen

Puliceret af Carsten Petersen | D. 17. marts 2022 | I

Der er rekordstor opbakning fra landets skoler og dagtilbud, når Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling løber af stablen i uge 13 – 2022.

Elever fra Idrætshøjskolen Bosei er også med!

Snart lyder startskuddet til den årlige forårsrengøring af den danske natur. I hele landet trækker danskere udendørs for at indsamle andres efterladte skrald – og traditionen tro går børnene forrest. I løbet af skoleugen 28. marts til 1. april skal flere end 164.000 børn fra skoler og dagtilbud ud at samle affald, hvilket er det højeste antal nogensinde.

På Idrætshøjskolen Bosei har underviser Maya Staunsholt Wermus, som også er en del af idrætshøjskolens bæredygtighedsudvalg, sørget for, at højskoleeleverne også her kan give et bidrag til pleje af naturen i sin helhed og i lokalområdet i særdeleshed. Således tager eleverne fra idrætshøjskolen ud i lokalområdet omkring Præstø for at samle affald i naturen.

Hvis du vil vide om den årlige affaldsindsamling, som Danmarks Naturfredningsforening står for – så kan du blive klogere på projektet, og om hvordan du selv kan bidrage lige her.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold