Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Japansk bad – fra drøm til virkelighed

Puliceret af Carsten Petersen | D. 5. september 2018 | I

I dag er vi i værkstedet og bygger model for vores drøm om udvidelse af svømmehallen.

Vi ønsker os et “japansk bad” med stort varmtvands-terapibassin og en mindre, afskærmet sidde-del i naturmaterialer og store glaspartier, der kan skydes til side, så der bliver åbnet op ud mod skoven.

Rundt om bygningen skal være en terrasse, måske en lille dam med stille rislen og en sansesti, der leder ned til en skjult sauna i skoven.

Vi håber, det vil blive brugt af vores konference-gæster som et lille wellness-indslag i deres program, af varmtvands-undervisere og -terapeuter til hold eller individuelle behandlinger, og måske til stemningsfulde bade-events nu og da.

Projektet har allerede været længe undervejs, vi er lige ved at få de sidste byggetilladelser i hus og skal til at springe ud i fondsøgningen til projektet, der kommer til at koste ca. kr. 9 mio. I den forbindelse  er det vigtigt, at vi kan vise, at der er lokal opbakning og interesse for at bruge de nye faciliteter.

Og det er hér, du kommer ind i billedet! 

Hvis du synes, det lyder godt med:

  • Et stort terapibassin til svømning i varmt vand, holdtræning eller individuel terapi
  • Infrarød sauna
  • Et lille siddebassin med vandmassage, natursten og åbent ud til bøgeskoven
  • En terrasse med liggestole, en lille dam med rislende vand og sansesti ned til en skov-sauna
  • Sær-arrangementer for velvære, sanseoplevelser, kultur m.m.
  • Åbent for den offentlige svømning og med god handicap-tilgængelighed

så skulle du overveje at støtte vores projekt.

Hvordan?
En rigtig god støtte for os er at vise din interesse for at bruge bassinet ved at købe billet i forsalg til et (eller flere!) af vores sær-arrangementer, som vi kommer til at afholde med jævne mellemrum fra badet åbner i ultimo 2019. Det kunne fx være japansk bade-aften med oplægsholder, finsk bad med sauna-gus, musik-aftenener med undervands-lys og lyd, mad-og-bad-aftener m.m.

En billet koster kr. 100,- og du kan købe så mange, du vil – fx til hele familien.

Udfyld nedenstående formular – så støtter du Bosei. Vi sender dig straks en mail med oplysninger om betaling via mobilepay. Har du spørgsmål, så skriv til vores forretningsudvikler Marianne.

På forhånd tak for din støtte! Vi glæder os til at se dig til nogle glade bade-arrangementer!

  • Ja tak!

    Jeg vil gerne støtte projektet om et kommende japansk terapi bassin på Idrætshøjskolen Bosei ved at forudbestille nedenstående antal billetter á kr. 100,- samtidig accepterer jeg at modtage information om det kommende projekt via mail.
  • Skriv antal...

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold