Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Japansk landsholdstræning på Bosei

Puliceret af Carsten Petersen | D. 20. juni 2018 | I

Generalsekretæren, Mr. Ohashi Takao, for det japanske Taekwondo Forbund ønsker japansk landsholdstræning til Idrætshøjskolen Bosei!

I forbindelse med genopbygningen af det japanske Taekwondo Forbund har Mr. Takao været i Danmark for at lære af det danske Taekwondo Forbund i forhold til arbejdet med landsholdstræning og administrative løsninger.

For idrætshøjskolen Bosei er dette syn på Danmark særligt interessant, idet det japanske forbund gerne vil gøre brug af Bosei, hvis det japanske poomse landshold fremadrettet skal lægge træningslejre her i Danmark.

Mr. Takao, der i forvejen har et godt kendskab til Tokai universitet, der tidligere ejede højskolebygningerne, ønskede derfor en rundvisning på Bosei – hvilket Morten Jensen og Kenneth Retslov forestod. Mr. Takao var meget begejstret for vores kampsportsfaciliteter og højskolen generelt.

Idrætshøjskolen Bosei havde så også et ønske til Mr. Takao, den anden vej. Mr. Takao har nemlig meget tæt kontakt til den styregruppe der tager sig af OL 2020 i Tokyo! – Forhåbentlig kan dette udmønte sig i OL-billetter til højskoleeleverne i 2020! Mere om dette projekt senere…

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold