Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Holistisk sommerhøjskole

Holistisk sommer vender tilbage i 2018. Nedenstående info gælder kurset i 2017.

Hvad er Holistisk Sommerkursus?

Kurset er en berigende og inspirerende begivenhed, som giver et indblik i nye strømninger i den holistiske verden. En verden, som inddrager det hele menneske, krop, sind og ånd. Er også betegnet som Holistisk Sommerfestival. Hovedtemaet er: Hjerterum.

Via workshops og fælles arrangementer giver sommerkurset dig oplevelser indenfor spiritualitet, meditation, bevægelse, sang, og musik med mulighed for fordybelse. Kurset byder på et åbent fællesskab i en rummelig og positiv atmosfære.

10426650_10203986979225676_5939658252202107855_n

Fælles arrangementer

Morgenen kan starte med meditation, yoga, de 5 tibetanere eller  svømning, i den fantastiske svømmehal. Morgenmad efterfulgt af morgensamling med sang og praktiske oplysninger for dagen.

Frokostpausen er dømt til hygge, samvær eller alene tid. Start med spisning, efterfulgt af muligheden for minibehandlinger, sang, musik, en tur i skoven og den fantastiske natur omkring højskolen, ind til byen, ud til havet eller en god middagslur fyldt med eftertænksomhed.

Aftenen starter med spisning. Her er der også dømt hygge, samvær eller alene tid. Aftenen kan byde på en koncert, underholdning, anden fælles oplevelse inden der hygges i havestuen eller ved bålet. Der danses, synges, spilles. Scenen er fri til deltagernes egne indslag. Mon ikke der fødes et dynamisk husorkester. Du må gerne medbringe egne instrumenter. Tirsdag aften er der festaften med ekstra lækker mad, underholdning og dans, gospel samt masser af hygge, nærvær og glæde.

Det hele starter med velkomst samt det at blive mødt fredag eftermiddag og afsluttes onsdag formiddag med en afslutningsceremoni.

Workshops  

Dagens workshops er inddelt i temaer. Ligeledes er hver dag. De kan frit sammensættes på tværs. Du skal forud vælge mellem 7 forskellige hver formiddag og eftermiddag. Så det er en fantastisk mulighed for at prøve mange ting af.

Temaerne er fordelt ned over hver eneste dag, så den enkelte har mulighed for at prøve forskellige ting i løbet af dagene, eller forskellige ting inden for det samme tema. Så hver dag er der noget i og om naturen, kroppen, sindet, sjælen, spiritualitet og ånd.

image002 (3)

Workshop emner

Spiritualitet og meditationYogaShamanismeNaturen
Spirituel psykologiSvedhytteRegressionÅndedrætsterapi
Sindets magiske evneGospelSjælerejserKunst
KropsbevidsthedHjertes energiReligion og spiritualitetBueskydning
Den hellige GralEngleMusik- og lydhealingKampsport

Og meget mere…

Undervisere, foredrags- og workshopholdere 

Kompetente og engagerede workshop- og foredragsholdere er inviteret til at afholde workshops og være oplægsholdere for grupper.

Mere end 40 kendte nationale og internationale workshopholdere med en bred vifte af den nyeste viden indenfor det holistiske, spirituelle og åndelige samt kroppens, psykens, sindets og åndens forståelse er klar til at give dig inspirerende dage på højskolen.

image002 (1)

Udstillinger 

Der vil rundt omkring på højskolen være udstillinger med deltagernes egne malerier og kunstværker.

holistisk sommer

Tilmelding

Tilmelding til Holistisk Sommerkursus sker her på siden. Der er et begrænset antal pladser. Tilmeldingen skal ske senest 15. juni 2017.

Se programmet og vælg workshops fra d. 3. februar 2017 på holistisksommerfestival.dk.

Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 55 90 90 90 eller sende os en mail, hvis du gerne vil vide mere om det holistiske sommerkursus her på højskolen.

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold