Oplever du fejl? Send os en e-mail

Mini Salsa og Bachata Camp

Højskolekurset i uge 23 sætter fokus dans og bevægelse via salsa og bachata

Prøv dans og mærk glæden fra første trin. Det hele er rammet ind i træning, morgensang, natur, god mad, samvær med andre ligesindede & højskolehygge.

Er du klar til at dykke ned i salsaens fortryllende verden, helt fra bunden? Du får også mulighed for at dyrke andre danse stilarter, såsom den populære bachata dans. Dette et unikt samarbejde mellem ElStudio og Idrætshøjskolen Bosei, som byder dig velkommen til dette 5-dages danse eventyr, som henvender sig til begyndere. Dette højskoleophold er din unikke chance for at blive introduceret til danseverdens glædesfyldte univers, kombineret med de bedste højskoletraditioner. Højskolekurset hennvender sig primært til voksne og seniorer, og man behøver ikke have en dansepartner for at tilmelde sig.

Over fem inspirerende dage, vil du få muligheden for at danse på forskellige tidspunkter af dagen. Vi starter som sagt helt fra begyndelsen og bygger gradvist op, så alle får et solidt fundament af trin og bevægelser. De passionerede instruktører Magnus og Charlotte, fra ElsStudio, vil stå klar til at guide dig gennem hvert eneste trin, på en sjov, støttende, lærerig måde, så alle får en rigtig god oplevelse.

Højskolekurset handler om mere end blot at lære at danse. Det er også en invitation til at blive en del af et unikt fællesskab, møde nye mennesker og dele oplevelsen af at lære noget nyt sammen. Du vil blive en del af et miljø, hvor hver dag byder på nye uforglemmelige oplevelser, både på dansegulvet og i de mange andre højskoleaktiviteter. Udforsk dit kreative og fysiske potentiale med sport, kunstneriske workshops og hyggelige aftenarrangementer, alt imens du er omgivet af smuk natur.

Tag chancen og lad din indre danser komme til udtryk. Du er i sikre hænder, og der er plads til at være dig selv. Der venter en verden af rytme, bevægelse og varme fællesskaber. Er du klar til at tage skridtet og træde ind i en verden, hvor glæden ved dansen er i centrum? Så tilmeld dig allerede nu.

Glæd dig til at:

 • Lære at danse fra bunden
 • Opleve glæden ved dans og musik i et fællesskab
 • Møde nye mennesker og knytte varige venskaber
 • Nyde en unik blanding af danse og traditionelle højskoleaktiviteter
 • Udforske dit kreative og fysiske potentiale i inspirerende omgivelser


 • Hvis du har nogen spørgsmål angående vores ugekurser på højskole, så ring til os på tlf. 55 90 90 90 eller udfyld vores kontaktformular. Vi glæder os til at se dig! Ret til programændringer forbeholdes.

  Her er hvad kursusugen byder på

  En kursusuge med forkælelse og hvor Bosei teamet søger for at aktivere dig

  Program samt lidt om indholdet i din kursusuge

  Sådan ser programmet for din kursusuge ud. Ændringer kan forekomme.

  Dagen på kurset er delt op på en måde, der giver dig chancen for at prøve forskellige aktiviteter i dit eget tempo, eller måske blot nyde samværet med andre kursister over en kop kaffe. Du kan også læse avisen eller fordybe dig i et spændende magasin i vores hyggelige opholdsrum.

  Man skal ikke deltage i alt; men hvis man er frisk på nye udfordringer, så har vi en masse spændende at byde på.

  Højskoleaften/sangaften

  Skolens forstander Kenneth Retslov sætter sig bag flyglet og indfører dig og de øvrige kursister i højskolesangbogens sange med fortællinger og gode historier. Fællessangen er både tidligere og nye sange. Oplev magien ved at trække vejret sammen og synge.

  Møde dine undervisere

  Charlotte er tidligere forsikringsrådgiver, men har en stor passion for Salsa og Bachata og har været rigtig mange gange i Cuba og modtaget undervisning. Hun har danset i over 15 år.

  Magnus er ingeniør og tidligere elitesportsudøver, og har også en kæmpe passion for både Salsa og Bachata, og har nu i 10 år danset begge dele.

  Manus og Charlotte underviser fast på ElStudio danseskole i København og har gjort det et par år nu.

  De glæder sig meget til at lade mange dykke ned i dansen og udforske hele dette nye univers.

  Udflugt til kulturbyen Præstø

  Romantikken i Præstø

  Præstøs historie går helt tilbage til den tidlige middelalder; men vi koncentrerer os især om Romantikkens tid. Her var baronesse Christine Stampe på Nysø Gods værtinde for mange af datidens kunstnere. Billedhugger Bertel Thorvaldsen og H.C. Andersen havde deres faste gang på godset. I haven på Nysø ligger Thorvaldsens atelier, og hans værker kan besigtiges i Thorvaldsens Samling. I Præstø Kirke var Grundtvig en overgang præst. Vi besøger selvfølgelig klosterkirken og hører om Antonitter-munkenes periode i Præstø.

  I de gamle pakhuse ved havnen holder foreningen for traditionelle håndværk til. Entusiastiske håndværkere holder liv i gamle arbejdsmetoder og renoverer / nybygger gamle både efter oprindelige tegninger.

  Vi spiser en is og herefter fortsætter vi turen over den indre bys toppede brosten, og der krydres med anekdoter fra en svunden tid og tilbage til idrætshøjskolen.

  Priser & praktisk information

  Priser 2024

  Dobbeltværelse med delte baderum/toiletter på gangen Kr. 4.000,-

  Enkeltværelse med delte baderum/toiletter på gangen: Kr. 4.700,-

  Dobbeltværelse med bad/toilet på værelset: Kr. 4.700,-

  Enkeltværelse med bad/toilet på værelset: Kr. 5.400,-

  Dagskursist – uden overnatning på højskolen: Kr. 3.600,-

  Indkvartering

  Indkvartering på dobbeltværelser og enkeltværelser i henholdsvis stueplan og 1. sal. Toiletter og bruserum findes på gangene

  I stueplan er der enkelte værelser med eget bad/toilet.

  Sengelinned og 1 stk. håndklæde er incl. i kursusprisen. Medbring evt. ekstra håndklæde – fx til brug i svømmehallen/saunaen.

  Ankomst og afrejse

  Ankomst: onsdag den 5. juni mellem kl. 10.00 – 11.00.

  Afrejse: søndag den 9. juni kl. 10.00 – 11.00.

  Højskolens faciliteter

  Som idrætshøjskole har vi en masse muligheder for træning; men der findes også en række kreative værksteder, svømmehal, opholdsstue og ikke mindst Bosei Haven, som er en stor del af højskolens bæredygtige profil. Man er velkommen til at kigge ud i alt det grønne.

  Bosei Haven, giver dagligt grøntsager til højskolens køkken, og er et samarbejde mellem Idrætshøjskolen Bosei, Rønnede Kro samt michelin restauranten Hotel Frederiksminde. Bosei Haven er desuden blevet til med økonomisk støtte fra Hedeselskabet og med hjælp til etablering af HedeDanmark.

  Vi fokuerer på at servere en sund og varieret kost

  På Idrætshøjskole Bosei bliver der taget hånd om hele din krop. Det betyder, at vi har udarbejdet en kostpolitik, der drejer sig både om antallet af måltider og uforarbejdede råvarer, men også om kulturen omkring mad.

  • Vi laver maden med tanke på kostrådene.
  • Via Bosei Haven producerer vi selv økologiske grønstsager til eget køkken – og den lokale Michelin restaurant Hotel Frederiksminde
  • Vi sikrer variation i maden ved at tage kursister, elever og personalet med på råd, når maden skal planlægges.
  • Der er en vegetardag om ugen.
  • Vi serverer tre måltider om dagen. Derudover er der frugt og grovboller om eftermiddagen.

  Vores krav til de råvarer vi bruger

  • Vi bruger primært kun friske og uforarbejdede råvarer. Det er kun ærter og majs, vi køber fra frost.
  • Vi bager vores eget rugbrød, franskbrød og morgengrovboller.
  • Derudover fremstiller vi vores egen marmelade og müsli.

  Hensyn og service

  • Vi vil gerne have forslag til mad fra kursister og elever. Det gør det mere spændende at lave mad til dem.
  • Vi tager hensyn til allergi og sygdom.
  • Vi tager hensyn til vegetarer.
  • Vi tager hensyn til trosbetingede kostvaner.

  Hjemrejse – og hva’ så?

  Højskolen ligger midt skoven, så allerede når du træder ud, så møder du naturen. Fx kan man gå på opdagelse og se højskoleelevernes projekter omkring ‘Vild med Vilje’ eller tage ud til de mange små skønne strande og øvrige naturperler samt lokale kulinariske og kulturelle spots i området – fx:

  GeoCenter Møns Klint

  Strandtur til Feddet

  Radius Destillery

  Vi tilbyder mere salsa i uge 30

  Hvis du efter dette intensive kursus kunne tænke dig at danse mere, så du nu klar til den store Cuban Summer Salsa Camp som Elstudio afholder i uge 30 her på idrætshøjskolen

  Man man ikke være helt begynder på campen i 30; men det vil du heller ikke være efter de her dage. Tilmeld dig det hold som hedder ‘improver’ .

  Du kan læse mere her: https://www.bosei.dk/korte-kurser/salsa-camp

  Vi glæder os til at møde dig

  Få ro i sindet og tilmeld dig allerede nu, så din plads er sikret. Vores øvrige kurser er ret populære og udbydes efter først-til-mølle princippet.

  Har du spørgsmål? Tilmelding til kurset er åben