Oplever du fejl? Send os en e-mail

Vilde vandfarver – kursus i akvarelmaling for begyndere

Forkæl dig selv med en kunstpause midt i naturen, hvor du lærer om vandfarvernes forunderlige udtryk. Kurset afholdes 7. -10. september 2020

Kurset er nu fyldt op!

Vi tror på at kreativiteten trives bedst, når vi omfavner både body, mind og spirit. Derfor skal vi på retreatet aktivere alle tre elementer, så vi kan nå ind til kernen af vores skaberkraft. Vi skal lave yoga, meditere, hoppe i havet, sidde rundt om et bål og bade i en svømmehal oplyst af stearinlys.

Så er du til kreativitet, ro og natur – så er det her et retreat for dig. For at mestre vandfarver, handler det om at lære at give slip.

Vandfarver har sit eget organiske liv, og netop derfor er det så fantastisk at arbejde med. Magien opstår når maleriet føles som en dans, hvor du og malingen bliver en symbiose.

Alle niveauer er velkomne, og du vil blive guidet skridt for skridt igennem alle teknikkerne. Underviseren vil guide dig til at finde det sted inde i dig, hvor kreativiteten får lov til at blomstre.

Vi skal selvfølgelig også ud at male i naturen. Så visualiser dig selv male i en fortryllende skov eller ved en billedskøn fjord. Det bliver ren balsam for sjælen!

Vi ses til nogle kreative, rolige og magiske dage i vandfarvernes tegn.

 

Om underviseren:
Mit navn er Nynne, og jeg blive jeres underviser igennem retreatet. Jeg har en bachelor i at lave tegnefilm og har rejst jorden rundt et par gange. De sidste 6 år har jeg specialiseret mig i at lave vandfarver, og vil gerne give mig selv den stolte titel: vandfarvenørd! Jeg glæder mig til at dele mit nørderi med jer! Jeg ELSKER at undervise i kunst og skabe kreative oplevelser. Der er intet bedre end at se mennesker finde ind til deres skaberkraft.

Ja tak! Jeg vil gerne deltage

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold