Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Mindeord

Puliceret af Carsten Petersen | D. 8. september 2017 | I

Mindeord for Hans Peter Drisdal Hansen

Det er med den dybeste sorg vi har erfaret, at vores tidligere bestyrelsesformand Hans Peter Drisdal i søndags er afgået ved døden ved en tragisk ulykke.

Drisdal har med sin store personlighed, sin visionære indsigt og handlekraft haft en uendelig stor betydning for etableringen af både Tokai University Boarding School og Idrætshøjskolen Bosei.

Hans Peter Drisdal blev i 1976 tilknyttet det japanske Tokai University, da han som ung advokat blev juridisk rådgiver ved etableringen af Tokai University European Center i Vedbæk. Dette var startskuddet til et langt og frugtbart samarbejde med Tokai University, et samarbejde som Tokai altid har værdsat.

Hans Peter Drisdal blev herefter i 1987 en vigtig brik i arbejdet med oprettelsen af Tokai University Boarding School i Præstø, som var en kostskole for japanske unge, hvis forældre var udstationerede i Europa. Da Tokai University Boarding School blev nedlagt efter 20 års drift, var det derfor naturligt, at Tokai University opfordrede Drisdal til at stå i spidsen for etableringen af Idrætshøjskolen Bosei, hvor han efterfølgende var formand for højskolens bestyrelse i flere år.

Drisdal var altid imødekommende, yderst loyal og vedholdende overfor de projekter han satte i værk. Således har han også efter sin udtrædelse af bestyrelsen altid været klar og bistået med hjælp, når der var brug for hans kompetencer, hvad enten det har været i store retslige og komplicerede sager eller blot som inspirator og sparringspartner, når visionerne skulle på plads.

Bosei har altid haft en stor plads i Drisdals hjerte, og vi vil uden tvivl komme til at mærke det rum, Drisdal efterlader sig.

/Bestyrelsen og ledelse for Idrætshøjskolen Bosei

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold