Oplever du fejl? Send os en e-mail

BSA Brætspilsweekend

BSA afholder brætspilsweekend sammen med de nuværende elever i weekenden 3-5 april 2020.

Føjtende Bosei mennesker

Et nyt årti er over os, men det betyder ikke at vi skal glemme hverken det gamle eller hinanden. Derfor, kære gamle og nuværende elever på Bosei, er tiden nu atter inde til at værne om fællesskabet. Den 3-5. april afholder BSA i samarbejde med Bosei endnu engang en brætspilsweekend, hvorved dørene for en håndfuld gamle elever er åben.

Vi i BSA tror ikke på konceptet, ”For meget af det gode”, og derfor har vi valgt at donere stadig flere midler til Boseis allerede imponerende brætspilsamling. Derudover er man også velkommen til at tage egne brætspil med til weekenden, vi advarer dog om at dette stadig sker på eget ansvar.

Selvfølgelig er Bosei og brætspil allerede en sikker opskrift på succes, men for at tage skridtet videre, så vil BSA ligesom tidligere arrangere både små, store og uortodokse events og turneringer i løbet af weekenden, hvor der er mulighed for at vinde en lille præmie.

Uanset hvad, så håber vi at du vil følge dronningens råd, og hjælpe os med at bekæmpe ensomheden i fællesskab. Vi håber på, at mange af jer ønsker at deltage i weekenden, og at i vil hjælpe os med at bygge et godt forhold mellem de nuværende og gamle elever gennem brætspil og Bosei ånden.

Tilmeldingen er nu åben

Med venlig hilsen

BSA Bestyrelsen

 

 

  • BSA Brætspilsweekend:

  • Dine informationer Your information:

  • Kommentarer / Comments:

  • Fx. oplysninger om dig selv, som vi skal tage særligt hensyn til: Information regarding yourself that we need to know:

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold