Oplever du fejl? Send os en e-mail

Ta’ på højskole til januar ’22

Puliceret af Carsten Petersen | D. 16. juni 2021 | I

Giv dig selv et boost med 24 uger på idrætshøjskole. Bliv klar til din videreuddannelse eller brug frirummet til at få nye impulser. Forny din fysiske form og styrk dine sociale relationer i et nyt fællesskab. Kom med på sports- & kulturrejsen til Japan, oplev K-pop Korea eller ta’ med til Sportsparadiset Cesky Raj. Der er også en skirejse til Østrig!

Få dit livs oplevelse – Book nu

13/1-22: Grundet seneste udmelding fra myndighederne, så må alle højskoler åbne fra d. 16/1. Idrætshøjskolen åbner dog d. 17/1-22. Tilmeldte elever har fået direkte besked i deres mailbakke.

 

Kontakt Marketingchef Carsten Petersen 25 40 31 87 for eventuelle afbudspladser.

Idrætshøjskolen Bosei giver dig mulighed for et intenst højskoleforløb på hele 24 uger i foråret 2022. Du starter onsdag d. 5. januar 2022 og sammensætter selv dit skema mellem linjefagene Health & Fitness, Politi, Outdoor/friluftslivKampsport, Vandsport, Boldspil, JapanskKoreansk, eller Esport samt vores mange forskellige valgfag indenfor idræt, kultur og bæredygtighed!

Kort sagt masser af muligheder for at træne og komme i super fysisk og mental form eller skamdyrke din passion for japansk eller koreansk sprog og kultur!

Boost dig selv endnu mere på Bosei – hvis du vil!?

Bliv certificeret i havkajak, klatring eller mountainbike under dit højskoleophold. Du kan også blive fitnessinstruktør eller bassinlivredder. Lige til at smide på c.v.’et bagefter! Men kun hvis du selv vil. Du kan også bruge dit højskoleophold på Idrætshøjskolen Bosei i en eventuel kvote 2 ansøgning!

MEN – ja der er et men! Flere er allerede begyndt at tilmelde sig til dette semester, og. vi har kun et begrænset antal pladser. Så vent ikke for længe med din tilmelding. Du er også velkommen til at booke en rundvisning først, hvis du har brug for en snak om dine muligheder på Idrætshøjskolen Bosei. Eller ring/sms til PR-ninjaen Carsten på 25403187 med det samme!

Pris:

Højskoleopholdet i 24 uger med indkvartering i 2 personers værelse, al undervisning, fuld forplejning og fri wifi: kr.: 1540,- pr. uge

Tilmeldingsgebyr: kr.: 1.000,-

Materialegebyr: kr.: 1.000,-

Rejser og eventuelle udgifter til instruktørkurser betales særskilt.

Vi har selvfølgelig flere rejsetilbud!

Udover de altid spændende rejser til Japan og Korea, hvor vores undervisere har stort lokalkendskab, så tilbyder vi selvfølgelig også mere klimavenlig tur – nemlig en aktiv sportsrejse til det naturskønne paradis Cesky Raj, hvor der en mulighed for klatring, trekking, overnatning i bjergene, rafting på Jizera floden, mountainbiking, natorienteringsløb, rapelling, cave and rope expedition, bueskydning og meget mere.

Flyt dine egne grænser og nå nye højder for din psykiske formåen. Der er fuld fart på fra morgen til aften, og du kommer helt sikkert hjem med nogle uforglemmelige oplevelser sammen med dine højskolevenner.

Få dit livs oplevelse – Book nu

Andre har valgt Idrætshøjskolen Bosei fordi:

Oplev foråret og sommeren på højskolen

– udendørs i skoven, omkring bålet, på calesthenicsbanen eller i svømmehallen med panorama view til naturen. Ud over fagene er der mange andre oplevelser.

  • Aktive sports- og kulturejser for alle elever
  • Familiedag, Gæsteweekend og Festival med elevforeningen for tidligere Bosei elever
  • Idrætsstævne for alle idrætshøjskolerne
  • Arrangementer i weekends, underholdende højskoleaftener og hyggelige morgensamlinger
  • Vi lover dig et uforglemmeligt højskoleophold med enten masser af idræt eller japansk/koreansk sprog – eller en kombi! Vi garanterer dig ny energi, oplevelser, sammenhold og hygge samt ømme muskler, hjernegymnastik, gode grin, sved, adrenalin, inspirerende inputs, rejser og venner for livet. Rammerne for opholdet er sat, så det kan blive en lege- og øveplads for livet, hvor du har rig mulighed for at prøve dig af og blive klogere på dig selv, på andre og på dine fag.

Få dit livs oplevelse – Book nu

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold