Oplever du fejl? Send os en e-mail

ActionWeekend i Mønshallerne

Puliceret af Carsten Petersen | D. 20. februar 2018 | I

Idrætshøjskolen Bosei tog en flok Esports elever med til ActionWeekend i Mønshallerne.

Selve arrangementet havde fokus på at aktivere unge mennesker i Vordingborg Kommune. Og for højskolen er det vigtigt at kunne bidrage til den folkelige oplysning også i det bredere lokalsamfund udenfor skolens fysiske rammer.

Derfor hilste vi projektet velkomment og fandt det samtidig som en god anledning til at give eleverne erfaring med projektstyring og skabe noget for andre end dem selv. Samtidig med at vi som lokal institution kunne bidrage til samfundet omkring os.

Vi havde naturligvis fokus på ‘Esport på højskole‘. Bosei er idag den eneste højskole i Danmark, der udbyder hele 3 linjer indenfor Esport: League og Legends, CS:GO samt Overwatch. Derudover har vi teorifag, der giver mulighed for at fordybe sig i kommunikation, teambulding, kostvaner og karriereoptions. Det hele kan suppleres med fysiske fag som fx Health & Fitness.

Der er kommet en lille video fra weekenden, som beskriver de unges glæde ved eventen. Mange af dem vil helt sikkert deltage igen næste gang. Det har Bosei også intentioner om…

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold