Oplever du fejl? Send os en e-mail

Bosei er med på sporet!

Puliceret af Carsten Petersen | D. 4. december 2018 | I

Nu sker der igen nyt på mountainbike sporet i skoven ved Bosei

Vi er blevet optaget i projektet on-trail, som er en landsdækkende organisation der graduerer alle spor i Danmark og samtidig giver den officielle oversigt over danske MTB spor. Sporene gradueres ud fra en norm, som vi kender fra skianlæg – altså grøn, blå, rød og sort. Vi har bygget alle niveauer på vores spor.

Via on-trail projektet har vi ansøgt Nordea Fonden om af få skiltning i skoven, så vores spor ligner de andre – vi er med andre ord med i klubben:-) Status på skiltemarkeringer er i en ventefase, men vi håber på at komme med i 2019.

MTB sporet på Idrætshøjskolen Bosei er desuden med i app’en “single tracker”. Denne app bruges af rigtig mange mountainbikere både fra Danmark og andre lande til at finde nye spor.

Vi ses på sporet!

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold