Velkommen til det nye bosei.dk Oplever du fejl? Send os en e-mail

Familiehøjskole på Bosei

Så er programmet klar for 2016!
Uge 28 og uge 29 bliver igen sprængfyldt med sjove aktiviteter for hele familien. Tilmeldingerne er startet!

Få en på opleveren med vores videoer fra årets to familiekurser og find inspiration til din egen ferie næste sommer. Bare rul ned på siden…

I uge 28 og 29 2016 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige uger – sprængfyldt med aktiviteter, højt humør, gode oplevelser og aktiv hygge. Vil du og din familie være en del af det ”store familiefællesskab”, hvor nye venskaber knyttes på kryds og tværs af sjove, spændende og til tider svedige workshops? Vil du samtidig på andre tidspunkter i ugen gerne have mulighed for at fordybe dig i ting, som du måske ikke har prøvet før eller gerne vil genopdage? Så er Familiehøjskolen på Bosei helt sikkert noget for dig. Du skal blot vælge netop dén uge i din sommerferie, der passer dig og din familie bedst.

Indholdet i vores Sommerhøjskole for familier varierer i 2016 meget de to uger imellem – få inspiration til hvilket indhold der passer bedst for dig:

 

Familiekursus uge 28 – 2016

Japansk kultur, kampkunst og kulinariske oplevelser

Som at rejse til Japan! Familiekurset i uge 28 byder på japansk kultur og kampkunst og bliver krydret med en musiklinje. Her kan du afprøve forskellige typer kampsport som Judo, Okinawa Karate-do og selvforsvar. Uanset om I aldrig har prøvet kampkunst før eller er dybt inde i denne livsform, barn eller voksen, kan du tilbringe en uge sammen med andre aktive familier.

Udover det, kan du opleve japansk kultur, i en række spændende aktiviteter og workshops; for eksempel kalligrafi, meditation, japansk sprog, samuraiernes historie og meget mere. På børnelinjerne er der leg, svømmehal, kampsport og kreative aktiviteter. Familiehøjskolen på Bosei byder også på sjove fællesaktiviteter, hvor I lærer hinanden at kende.

Oplev en snært af Japan på en dansk familiehøjskole i sommerferiens uge 28 – glæd dig!

 

Familiekursus uge 29 – 2016

Outdoor, MTB, Sports- & værkstedfag

Uge 29 byder på den klassiske familiekursusuge på Bosei, hvor du og din familie kan boltre dig med idræt, sjove lege og andre aktiviteter, der alt sammen er planlagt og viderebragt af vores kreative team. Der vil være aldersopdelte moduler før frokost; mens der om eftermiddagen tilbydes moduler, hvor alle kan mødes på tværs af alder og aktivitet. Der vil dog i aktivitetskasserne være angivet en nedre aldersgrænse på det endelige skema, som I vil få tilsendt efter vi har modtaget jeres tilmelding.

Aktivitetskasserne om eftermiddagen kan blandt andet indeholde:

Finsk sauna, Zendoodle, Udspring fra vippe, Zumba, Bueskydning,  Kajakpolo,  Cupcakes, Sushi-værksted, Medie, Byvandring m. historie, Japansk Kaligrafi, Smykker, Ork’er, Salon for teenagere, Paintball m. melkugler, Parkour, MTB i skoven, Klatring i træer og skorsten og meget meget mere…

 

Forkæl hele familien

Fælles for begge uger er dog en hel uge hvor du ikke skal tænke på madlavning og andre daglige pligter. Begynd dagen med et lækkert morgenbord, gå derefter til morgensamling med fællessang og morgenhygge med familien. Herefter er vores Bosei Team klar til at tage i mod dig med dagens aktivitetsprogram.

Igen i år har vi delt Familiehøjskolen op i to moduler. Dette giver dig mulighed for at være sammen med andre kursister i din egen aldersgruppe og gi’ den gas med nogen på din egen alder hvad enten du er barn, teenager eller voksen. Linjemodul er aktivitetslinjer fordelt i aldersgrupperne 5-8 år, 9-12 år, 13-18 år samt 19 år og opefter. Fællesmodul er en blanding af små workshops på tværs af alder samt fællesaktiviteter for hele familien.

Tilmeldingerne er startet og der er rift om det begrænsede antal pladser. Få ro i sindet og book din aktive familieferie allerede nu.

Tilmeld dig til familiekurset i uge 28-2016:

 

Tilmeld dig til familiekurset i uge 29-2016:

Hvis du har nogen spørgsmål angående vores familiehøjskole i 2016, så ring til os på tlf. 55 90 90 90 eller send en mail. Vi glæder os til at se dig og din familie i næste sommerferie!

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold