Oplever du fejl? Send os en e-mail

Familiehøjskole på Bosei

Så er programmet klar for familiehøjskolen 2024! Uge 28 i sommerferien bliver igen sprængfyldt med sjove aktiviteter for hele familien.

14. juni 2024:  Vi har åbnet for 5 ekstra standard værelser til familiekurset i uge 28!

Derfor er ventelisten åbnet igen og frem til og med onsdag midnat! Fredag i næste uge får alle ansøgere en tilbagemelding. Som voksen er der plads på Outdoor-Adventure linjen eller ‘Ingen linje’. Børn og teens kommer ind på de respektive hold fordelt efter alder. Klik her for tilmelding! 

Familiekurset + venteliste til uge 28 – 2024 blev fuldt booket på blot 1 dag! Klik her og få tilsendt information, som nogen af de første, når vi omkring efterårsferien åbner for tilmelding til sommeren 2025 

I uge 28 2024 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til en uforglemmelig uge i sommerferien med familiekursus – sprængfyldt med aktiviteter, højt humør, gode oplevelser og aktiv hygge.

Vil du og din familie være en del af det ”store familiefællesskab”, hvor nye venskaber knyttes på kryds og tværs af sjove, spændende og til tider svedige workshops? Vil du samtidig på andre tidspunkter i ugen gerne have mulighed for at fordybe dig i ting, som du måske ikke har prøvet før eller gerne vil genopdage? Så er Familiehøjskolen på Idrætshøjskolen Bosei helt sikkert noget for dig.

Familiekurset er både for forældre og børn, men også bedsteforældre kan tage på højskole med børnebørnene og sammen skabe uforglemmelige minder.

Familiekursus uge 28 – 2024 – 5 værelser frigivet til tilmelding

Sæt familien i centrum med vandsport, outdoor adventure, fitness & kreative værkstedsfag

Uge 28 byder på den klassiske familiekursus-uge på Bosei, hvor du og din familie kan boltre dig med idræt, sjove lege og andre aktiviteter, der alt sammen er planlagt og viderebragt af vores kreative team.

Der vil være aldersopdelte moduler før frokost; mens der om eftermiddagen tilbydes moduler, hvor alle kan mødes på tværs af alder og aktivitet. Der vil dog i aktivitetskasserne være angivet en nedre aldersgrænse på det endelige skema, som I vil få tilsendt efter vi har modtaget jeres tilmelding. Hvert år har vi også linjer særligt for teenagere!

Aktivitetskasserne om eftermiddagen kan blandt andet indeholde:
Vildmarksmad, zendoodle, udspring fra vippe, bueskydning, cupcakes, fremstilling af smykker – børster og sæber, mountainbike i skoven, klatring i træer og skorsten, bogkunst, trail run, ultimate, ninja warrior i vand, slim værksted…og meget meget mere.

Forkæl hele familien

En hel uge, hvor du som forælder eller bedsteforældre ikke skal tænke daglige pligter. Begynd dagen med et lækkert morgenbord, gå derefter til morgensamling med fællessang og morgenhygge med familien. Herefter er vores Bosei Team klar til at tage i mod dig med dagens aktivitetsprogram.

Familiehøjskolen giver Jer både mulighed for at være sammen hele familien og med andre kursister i egne aldersgrupper, hvor man kan gi’ den gas, hvad enten man er barn, teenager, voksen eller bedsteforælder.

Priser og kursusinfo for familiekurset i uge 28-2024 – 5 værelser er frigivet for tilmelding

Ja tak – vis mig uge 28

 

Hvis du har nogen spørgsmål angående vores familiehøjskole i 2024, så ring til os på tlf. 55 90 90 90 eller send en mail. Vi glæder os til at se dig og din familie i næste sommerferie! Ret til programændringer forbeholdes.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold