Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Familiehøjskole på Bosei

Så er programmet klar for familiehøjskolen 2019! Uge 28 og uge 29 i sommerferien bliver igen sprængfyldt med sjove aktiviteter for hele familien.

Få en på opleveren med vores videoer fra årets to familiekurser og find inspiration til din egen sommerferie næste sommer. Bare rul ned på siden og klik dig videre…

Familiekursus i uge 29 er udsolgt – Enkelte ledige pladser på alle linjer i Uge 28!

I uge 28 og 29 2019 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige uger i sommerferien med familiekurser – sprængfyldt med aktiviteter, højt humør, gode oplevelser og aktiv hygge.

Vil du og din familie være en del af det ”store familiefællesskab”, hvor nye venskaber knyttes på kryds og tværs af sjove, spændende og til tider svedige workshops? Vil du samtidig på andre tidspunkter i ugen gerne have mulighed for at fordybe dig i ting, som du måske ikke har prøvet før eller gerne vil genopdage? Så er Familiehøjskolen på Bosei helt sikkert noget for dig. Du skal blot vælge netop dén uge i din sommerferie, der passer dig og din familie bedst.

Familiekurserne er både for forældre og børn, men også bedsteforældre kan tage på højskole med børnebørnene og sammen skabe uforglemmelige minder.

Indholdet i vores Sommerhøjskole for familier varierer i 2018 meget de to uger imellem – få inspiration til hvilket indhold der passer bedst for dig:

Familiekursus uge 28 – 2019 – mere info og tilmelding – klik her

Japansk kultur & kampkunst indpakket i sjovt familiesamvær

Som at rejse til Japan! Familiekurset i uge 28 byder på kampkunst, meditation og yoga. Her kan du afprøve forskellige typer kampkunst som Judo, Okinawa Karate-do, Aikido og selvforsvar.

Uanset om I aldrig har prøvet kampkunst før eller er dybt inde i denne livsform, barn eller voksen, kan du tilbringe en uge sammen med andre aktive familier.

Udover det, kan du opleve japansk kultur, i et væld af spændende aktiviteter samt japanske workshops for alle med for eksempel: kalligrafi, meditation, shibori, kanzashi, origami, haiku, japansk sprog, samuraiernes historie, zen, yoga og meget mere.

På børne- og teenlinjerne er der leg, svømmehal, kampkunst og kreative aktiviteter. Familiehøjskolen på Bosei byder også på sjove fællesaktiviteter, hvor I lærer hinanden at kende, løser gåder sammen og finder jeres indre ninjaer frem!

Der vil desuden være spændende foredrag om blandt andet ‘ikigai’ og ens ‘raison d’étre’.

Oplev en snært af Japan på en dansk familiehøjskole i sommerferiens uge 28 – glæd dig!

Familiekursus uge 29 – 2019 – mere info og tilmelding – klik her – UDSOLGT

Sæt familien i centrum med sport, kultur, outdoor & kreative værkstedfag

Uge 29 byder på den klassiske familiekursus-uge på Bosei, hvor du og din familie kan boltre dig med idræt, sjove lege og andre aktiviteter, der alt sammen er planlagt og viderebragt af vores kreative team.

Der vil være aldersopdelte moduler før frokost; mens der om eftermiddagen tilbydes moduler, hvor alle kan mødes på tværs af alder og aktivitet. Der vil dog i aktivitetskasserne være angivet en nedre aldersgrænse på det endelige skema, som I vil få tilsendt efter vi har modtaget jeres tilmelding.

Aktivitetskasserne om eftermiddagen kan blandt andet indeholde:
Vildmarksmad, Finsk sauna, Zendoodle, Udspring fra vippe, Bueskydning, Kajakpolo med grønlændervending,  Cupcakes, Medie, Byvandring m. historie, Japansk Kalligrafi, Smykker, Paintball m. melkugler, Parkour, Mountainbike i skoven, klatring i træer og skorsten…og meget meget mere.

Forkæl hele familien

Fælles for begge uger er dog en hel uge, hvor du som forælder eller bedsteforældre ikke skal tænke på madlavning og andre daglige pligter. Begynd dagen med et lækkert morgenbord, gå derefter til morgensamling med fællessang og morgenhygge med familien. Herefter er vores Bosei Team klar til at tage i mod dig med dagens aktivitetsprogram.

Igen i år har vi delt Familiehøjskolen op i to moduler. Dette giver dig mulighed for at være sammen med andre kursister i din egen aldersgruppe og gi’ den gas med nogen på din egen alder hvad enten du er barn, teenager, voksen eller bedsteforælder:

Linjemodul er aktivitetslinjer fordelt i aldersgrupperne 5-8 år, 9-12 år, 13-18 år samt 19 år og opefter. Fællesmodul er en blanding af små workshops på tværs af alder samt fællesaktiviteter for hele familien. Hvert år har vi også linjer særligt for teenagere!

Tilmelding, priser og kursusinfo for familiekurset i uge 28-2019:

Ja tak – vis mig uge 28

Tilmelding, priser og kursusinfo for familiekurset i uge 29-2019:

Ja tak – vis mig uge 29

Hvis du har nogen spørgsmål angående vores familiehøjskole i 2019, så ring til os på tlf. 55 90 90 90 eller send en mail. Vi glæder os til at se dig og din familie i næste sommerferie! Ret til programændringer forbeholdes.

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold