Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Bosei Geek Week - Find din indre nørd frem!

Nyd en sommeruge på højskole med andre, der er vilde med anime, esport, rollespil, cosplay, tegneserier og andre nørdede ting. Bosei Geek Week afholdes fra søndag den 23. juli til lørdag den 29. juli 2017.

Kurset er for alle fra 16 til 99 år. Du behøver ikke at være en selverklæret hardcore nørd for at komme. Alle fagene er både for nysgerrige begyndere og for dem, som har lidt flere XP (= mere erfaring).

Bosei har desuden også en svømmehal, et fitnessrum, en sauna, en fodboldbane, en skov og meget andet, som du kan benytte under dit ophold

Nørd med Japansk, eSport, Rollespil, Tegneserier & Cosplay

Hvad er Bosei Geek Week

Hver dag vil der være undervisning, hvor du virkelig kan skamdyrke din interesse med en dygtig lærer.

De fire hovedlinjer er Japansk, Esport, Rollespil og Tegneserier – og du kan mixe dem som du vil. Ud over de fire linjer, så vil der være en masse nørdet hygge og samvær med brætspil, quiz, cosplayworkshop, crowd play videospil, film, foredrag, karaoke og mange andre events. Og kage.

Prisen dækker alt fra undervisning, mad, værelse, grundlæggende undervisningsmateriale og ikke mindst kage. Bosei har desuden også en svømmehal, et fitnessrum, en sauna, en fodboldbane, en skov og meget andet, som du kan benytte under dit ophold.

PS: Har vi nævnt, at der vil være kage?

PPS. The cake is not a lie.

Program for Geek Week

Dyk ned i det indholdsrige ugeprogram her:

Japansk-linjen

I Japansk på Bosei Geek Week går vi i dybden både med sproget og kulturen. I sprogtimerne ser vi blandt andet små klip af anime og japanske film. Vi analyserer, hvad de siger, og vi lærer at lave lignende sætninger selv. Derudover leger vi sproglige lege, og vi nørder kanjitegn.

På kurset bruger vi en hel dag på anime-film fra Studio Ghibli. Vi ser især nærmere på de japanske elementer i filmene, og deres forbindelser til japansk mytologi, historie, samfund og religion.

Og så kan du også lære at lave japanske snack, melon-pan.

ESport-linjen

Uanset om du er god til Counterstrike eller ny til Overwatch, så skal vi nok gøre dig til en bedre Esports spiller på Bosei Geek Week. De tre hovedspil vil være League of Legends, Counterstrike og Overwatch.

Hvis du er vant til at sidde isoleret fra dine medspillere, når du gamer, så vil du opleve, at det er noget helt andet at sidde i det samme rum. I vil lære at lægge en strategi, at optimere jeres kommunikation, at tænke som et hold, at gøre hinanden bedre. I vil lære at blive bedre spillere inde i spillet og udenfor.

Du bliver ikke bare en bedre spiller. Du lærer også, hvordan du kan bruge eSport og gaming til andre ting i livet.

I eSport vil der både være undervisningstimer og øvelsestimer, så du kan omsætte din nye viden til praksis. Der vil være masser af gamer hygge og gamer snak.

Vi stiller naturligvis højskolens fede eSportlokale med kraftige pc’ere, 144 Hz skærme, gamerstole og LED lys i loftet til din rådighed.

Rollespil-linjen

På Bosei Geek Week kan du udvide din rollespilserfaring.

Vi spiller rollespil efter Fastaval-traditionen: Designede scenarier med afsluttede fortællinger, som bryder med den klassiske, Dungeons and Dragons-prægede forståelse af rollespil som længere kampagner. Vi går i dybden med scenarier, som rører os og giver os noget at tænke over.

Det er ikke en forudsætning at du har prøvet at spille rollespil før. Ud over at spille rollespil, så vil du også få vejledning i selv at designe og skrive et scenarie. Brug din fantasi maximalt. Få inspiration og indsigt i, hvad der gør rollespil rigtig fedt.

Rollespil kan gøre dig bedre til mundtlig formidling, bedre ideudvikler, bedre til at samarbejde, bedre til at omgås andre mennesker på alle måder. Der vil naturligvis også være aftener og frirum på kurset, hvor du kan spille brætspil, kortspil og mere ”klassisk” pen and paper-rollespil, hvis du også har lyst til det.

Tegneserie-linjen

Lær at gøre gode tegninger til gode tegneserier. Tegnerummet på Bosei bliver under Geek Week forvandlet til et laboratorium, hvor vi blander tegnefokus, fantasifuldhed og råhyggeri. Uanset om du mest er til manga, Marvel eller noget helt andet, vil du få professionel vejledning til at tegne og fortælle en historie i tegneserieformat.

Vi bruger en af dagene på at fordybe os tegneseriemestre som for eksempel franske Moebius, japanske Katsuhiro Otomo, amerikanske Will Eisner med mere. Vi ser på, hvordan de har leget med mediet, og vi prøver at gøre dem kunsten efter.

Cosplay-workshop

Cosplay-workshoppen vil foregå over en dag, hvor vi går worblamok!

Worbla er navnet på et fantastisk brugbart plastmateriale, som man kan bruge til at lave accessories eller detaljer på kostumer. Det er let at lære, men svært at mestre. Du vil få noget ud af workshoppen, uanset hvor meget eller lidt du har brugt worbla før.

Boseis cosplaylærer står til rådighed hele dagen, så du er også velkommen til at komme og få tips og tricks til et costume eller andet cosplay-relateret.

Priser & praktisk information

Priser

18+: kr. 4.100,-

Teenagere 16-17 år: kr. 3.350,-

Tillæg for enkeltværelse: kr. 500,-

Prisen dækker alt fra undervisning, mad, værelse, grundlæggende undervisningsmateriale og ikke mindst kage.

Indkvartering

Indkvartering på dobbeltværelser.

Toiletter og bruserum findes på gangene.
Leje af sengelinned og 1 stk. håndklæde er incl. i kursusprisen. Det vil være en god idé at medbringe ekstra håndklæde.

Ankomst og afrejse

Ankomst: søndag den 23. juli kl. 16.00

Afrejse: Lørdag den 29. juli kl. 11.00

Nærmere info om tidspunkter følger…

Hvad kan man ellers lave på Bosei?

Bosei har desuden også en svømmehal, et fitnessrum, en sauna, en fodboldbane, en skov og meget andet, som du kan benytte under dit ophold.

Vi glæder os til at møde dig

Vær sikker på at få plads på den fedeste højskoleuge i 2017 - book nu!

Har du spørgsmål Ja tak - tilmeld nu