Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Bosei Geek Week i uge 31

Er du til FanFiction? Er du Gamer? Rollespiller? Anime-elsker? Tegner? På Bosei Geek Week kan du fordybe dig i gaming, anime, esport, rollespil, tegning og meget andet sammen med andre med samme interesser. Tag med på højskole i uge 31 og oplev et helt unikt fællesskab og sammenhold!

Bosei Geek Week varer fra søndag den 28. juli til lørdag den 3. august.

Kurset er for alle fra 17,5 til 99 år. Du behøver ikke at være en selverklæret hardcore nørd for at komme. Alle fagene er både for nysgerrige begyndere og for erfarne. Ud over undervisningen, vil der være en masse nørdet hygge og samvær med brætspil, synge sange fra spil- og filmuniverser, kortspil, quiz, crowd play videospil, film, stand-up-show med nørde-komikeren Niels Forsberg, karaoke og mange andre events.

Her på hjemmesiden kan du se et detaljeret program for uge 31 med al undervisning og alle events.

Bosei har desuden også en svømmehal, et fitnessrum, en sauna, en fodboldbane, en skov og meget andet, som du kan benytte under dit ophold

Nørd med Japansk, Esport, FanFiction, Rollespil & Tegning

Nedenfor kan du se en beskrivelse af timerne under Bosei Geek Week:

Hvad er Bosei Geek Week

Hver dag vil der være undervisning, hvor du virkelig kan skamdyrke din interesse med en dygtig lærer.

Over ugen vil der være timer i Japansk, Esport, Rollespil og Tegning

Du kan kombinere flere af timerne, så du kan prøve en masse forskellige ting i løbet af ugen. Eller du kan virkelig gå i dybden med et par af det, der mest interesserer dig.

Ud over undervisningen, vil der være en masse nørdet hygge og samvær med brætspil, synge sange fra spil- og filmuniverser, kortspil, quiz, crowd play videospil, film, foredrag, karaoke og mange andre events.

Prisen dækker alt fra undervisning, mad, værelse, grundlæggende undervisningsmateriale og ikke mindst kage. Bosei har desuden også en svømmehal, et fitnessrum, en sauna, en fodboldbane, en skov og meget andet, som du kan benytte under dit ophold.

 

Program for Bosei Geek Week i uge 31

Ugeprogram kommer senere…

 

Japansk

I Japansk på Bosei Geek Week går vi i dybden både med sproget og kulturen. I sprogtimerne ser vi blandt andet små klip af anime og japanske film. Vi analyserer, hvad de siger, og vi lærer at lave lignende sætninger selv. Derudover leger vi sproglige lege, og vi nørder kanjitegn.

I år på Bosei Geek Week vil vi kigge på japansk internetkultur og internetsprog.

Vi lærer også om det japanske sprog i Shonen Jump-universet (Dragon Ball, Naruto, One Piece med mere). Vi ser også på kulturen bag ved manga-universet, og hvad der gør det så populært i Japan.

Og så kan du også lære at lave onigiri, som er de riskugler fra Pokemon-spillene.

Esport

Få skoler i Danmark tager Esport så seriøst som Bosei. På Bosei Geek Week kan du spille Overwatch, League of Legends og/eller Counterstrike.

I undervisningen vil du få indblik i, hvad der skal til for at blive professionel Esportsspiller. Du bliver ikke bare en bedre spiller. Du lærer også, hvordan du kan bruge Esport og gaming til andre ting i livet.

I Esport vil der både være undervisningstimer og øvelsestimer, så du kan omsætte din nye viden til praksis. Der vil være masser af gamer hygge og gamer snak.

Vi stiller naturligvis højskolens fede Esportlokale med kraftige pc’ere, 144 Hz skærme, gamerstole og LED lys i loftet til din rådighed.

Der vil også være timer i CCG (competitive Card Games), hvor du kan prøve kræfter i Hearthstone, Elder Scrolls Legends og Gwent.

FanFiction

FanFiction-timerne på Bosei Geek Week er for dig, der vil skrive, så læserne vrider og vender sig af feels.

I løbet af ugen vil du både lære om FanFiction-verdenen og få skriveøvelser, der kan hjælpe dig med at skrive bedre.

Vi skal arbejde med genrer og tropes og snakke om FanFiction-fælder som Mary Sue-karakterer og Plot Armor. Du vil få en masse tips og tricks til at bruge gamle tropes og plot på nye måder, der er sjove at skrive og spændende at læse.

Du behøver ikke være en ørn til at skrive eller have læst samtlige FanFictions på AO3 for at være med. Det eneste, der betyder noget, er, at du har noget, du gerne vil fortælle.

Tegning

I tegnetimerne på Bosei Geek Week laver vi tegneserier.

Hvordan udvikler man en god historie? Hvordan får man det til at fungere bedst muligt som stribe?

Vi laver yonkoma eller firebillede-tegneserier i løbet af ugen. Efter ugen, vil du have en bedre forståelse af, hvordan man laver tegneserier i den stil, og du vil måske få mod på at starte din egen netcomic eller stribe til et magasin.

Mediegrafiker og børnebogsillustrator Sofie Tornemark Hansen laver selv striber over nørdede emner. Du kan se nogle af hendes striber på Instagram eller Facebook.

Uanset om du er til at tegne manga eller klassiske tegninger eller krusseduller, så vil du lære en masse i tegnetimerne på Bosei Geek Week.

Rollespil

Vi spiller ”rundt-om-bordet”-rollespil på Bosei Geek Week. Så lad ork-kostumet blive i skabet, og tag terninger med i stedet.

Du kan blandt andet prøve korte, afsluttede scenarier efter Fastaval-traditionen. Hvis du kun har prøvet Dungeons and Dragons og lignende kampagne-rollespil, så vil det være en ny og spændende oplevelse at prøve denne slags scenarie.

Vi vil også spille kampagne-rollespil. Blandt andet kan du spille med i en kampagne i World of Darkness-verdenen med vampyrer og varulve. Derudover vil der også være spil i Pathfinder-systemet. Så hiv din karakter op af skuffen og send ham/hun ud på nye eventyr.

Du behøver ingen rollespilserfaring for at være med. Alle er velkomne!

Alt det andet

Vi laver en masse andet sammen over ugen, så du kan lære en masse at kende.

Vi spiller en masse spil. Blandt andet Werewolf, kortspil som Munchkins og Cards Against Humanity, fælles videospil (crowd play), brætspil som Enemy Unknown og Arkham Horror.

Der vil også være en ”biograf”, hvor du kan sætte anime eller geeky film på.

Der vil være sange fra nørdede universer.

Der vil være en karaoke-aften.

Der vil være kage hver aften.

Og så vil der være en masse søde mennesker ligesom dig.

Der vil være alt til at gøre det til en uforglemmelig, dejlig uge.

Priser & praktisk information

Priser

Ugen koster kr. 1.995,-

Tillæg for enkeltværelse: kr. 500,-

Du skal mindst være fyldt 17,5, når kurset starter.

Prisen dækker alt fra undervisning, mad, værelse, grundlæggende undervisningsmateriale og ikke mindst kage.

Indkvartering

Indkvartering på dobbeltværelser.

Toiletter og bruserum findes på gangene.
Leje af sengelinned og 1 stk. håndklæde er incl. i kursusprisen. Det vil være en god idé at medbringe ekstra håndklæde.

Ankomst og afrejse

Ankomst: søndag den 28. juli kl. 16.00

Afrejse: Lørdag den 3. august kl. 11.00

Hvad kan man ellers lave på Bosei?

Bosei har desuden også en svømmehal, et fitnessrum, en sauna, en fodboldbane, en skov og meget andet, som du kan benytte under dit ophold.

Vi glæder os til at møde dig

Vær sikker på at få plads på den fedeste højskoleuge i 2019 - book nu!

Har du spørgsmål Ja tak - tilmeld nu