Oplever du fejl? Send os en e-mail

Bosei Geek Week i uge 29 - 2023

Der er krig i Middle Earth, onde ting samler sig i skyggerne, og kun én ring kan redde det frie folk fra mørket. Kom med til Geek Week i uge 29 og form dit eget Fellowship! #oneringtorulethemall

Tag på højskole i uge 29 og oplev et helt unikt fællesskab og sammenhold! Bosei Geek Week varer fra søndag den 16. til lørdag den 22. juli 2023.

Alle deltagere skal i ugens løb arbejde sammen i smukt broderskab mellem elvere, mennesker, hobbitter og dværge for at fragte Ringen sikkert gennem de mørke skove og sletter omkring Bosei for endeligt at destruere den i Dommedagsbjerget! Men pas på! Mørkets tjenere lurer i alle kroge, og selv en ven kan blive en fjende, når Ringens magt korrumperer dem. Kun de reneste nørdehjerter har en chance for at lade lyset vinde.

Nyd nørdlivet – Ugen er bygget op med en blanding af store fællesaktiviteter for alle og fag, som man frit kan vælge imellem. Du kan prøve kræfter med fag som japansk, koreansk, k-pop dans, cosplay, bordrollespil, brætspil, esport, kortspil, manga-tegning og miniature model building. Alle fag er designet sådan, at det er let at komme ind i, hvis man er nysgerrig og aldrig har prøvet det før, samtidig med at øvede nørder indenfor de forskellige fag nok skal få al den udfordring, de vil.

Mød venner for livet - Bosei Geek Week handler ikke kun om at besejre ondskabens tropper og lære nye casting-teknikker eller k-pop moves – det handler også om at møde en masse nye og gamle venner og besejre ondskabens tropper og lære casting-teknikker sammen med dem. Der bliver masser af tid til at slappe af og hygge løs i godt selskab, og der er noget nyt på programmet hver aften; bålaften, quizaften, filmaften og til sidst den legendariske karaoke-aften.

Bosei har desuden også en svømmehal, et fitnessrum, en sauna, et fantasy room, en fodboldbane, en skov og meget andet, som du kan benytte under dit ophold

Nørd med Japansk, Koreansk, K-pop dans, Esport, DnD, Cosplay, tabletop og andre krea fag

Nedenfor kan du se en beskrivelse af Bosei Geek Week:

Hvad er Bosei Geek Week

Hver dag vil der være undervisning, hvor du virkelig kan skamdyrke din interesse med en dygtig lærer.

Over ugen vil der være timer i Japansk, Koreansk, K-pop dans Esport, DnD & krea fag (cosplay, manga og miniature model building)

Du kan kombinere flere af timerne, så du kan prøve en masse forskellige ting i løbet af ugen. Eller du kan virkelig gå i dybden med et par af det, der mest interesserer dig.

Ud over undervisningen, vil der være en masse nørdet hygge og samvær med brætspil, synge sange fra spil- og filmuniverser, kortspil, quiz, crowd play videospil, film, foredrag, karaoke og mange andre events.

Prisen dækker alt fra undervisning, mad, værelse, grundlæggende undervisningsmateriale og ikke mindst kage. Bosei har desuden også en svømmehal, et fitnessrum, en sauna, eet fantasy room, en fodboldbane, en skov og meget andet, som du kan benytte under dit ophold.

 

Hvad Geek Week også byder på:

Vi laver en masse andet sammen over ugen, så du kan lære en masse at kende.

Vi spiller en masse spil. Blandt andet Werewolf, kortspil som Munchkins og Cards Against Humanity, fælles videospil (crowd play), brætspil som Enemy Unknown og Arkham Horror.

Der vil også være en ”biograf”, hvor du kan sætte anime eller geeky film på.

Der vil være sange fra nørdede universer.

Der vil være en karaoke-aften.

Der vil være kage hver aften.

Og så vil der være en masse søde mennesker ligesom dig.

Der vil være alt til at gøre det til en uforglemmelig, dejlig uge.

Skema eksempel

Programmet for Geek Week 2023 ser således ud:

Geek Week skema 2023

Podcasts om koreansk, japansk og cosplay

Idrætshøjskolen Bosei laver egne podcasts med japansk temaer. Vi præsenterer en japansk niche for hinanden. Det kan være alt fra anime og manga til film og sushi. Japaniche er indspillet på Idrætshøjskolen Bosei af skolens to Japansk-lærere, Magnus og Line. Intromusikken er af Soee – vores undervisere i koreansk Ida og cosplay Vicki gæsteroptræder også… Lyt med her!

Priser & praktisk information

Priser

Ugen koster kr. 1.995,-

Tillæg for enkeltværelse: kr. 750,-

Du skal mindst være fyldt 17,5, når kurset starter.

Prisen dækker alt fra undervisning, mad, værelse, grundlæggende undervisningsmateriale og ikke mindst kage.

Indkvartering

Indkvartering på dobbeltværelser.

Toiletter og bruserum findes på gangene.
Leje af sengelinned og 1 stk. håndklæde er incl. i kursusprisen. Det vil være en god idé at medbringe ekstra håndklæde.

Ankomst og afrejse

Ankomst: Søndag den 16. juli kl. 16.00

Afrejse: Lørdag den 22. juli kl. 11.00

Hvad kan man ellers lave på Bosei?

Bosei har desuden også en svømmehal, et fitnessrum, en sauna, en fodboldbane, en skov og meget andet, som du kan benytte under dit ophold.

Vi glæder os til at møde dig

Vær sikker på at få plads på den fedeste højskoleuge i 2023 - book nu!

Har du spørgsmål Ja tak - jeg vil tilmeldes