Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Bosei Geek Week - Find din indre nørd frem på højskole i uge 30!

Foretrækker du at bladre side efter side af din yndlingsmanga, eller er du mere til at binge-watching af anime? Elsker du at nakke dine modstandere i multiplayer esportsspil, eller er du mere til at fordybe dig i et univers i et single player-spil?

Uanset om du er til manga eller anime, esportsspil eller single player-spil, cosplay eller rollespil, så er der noget for dig på Bosei Geek Week.

Bosei Geek Week er et sommerkursus i uge 30 på Idrætshøjskolen Bosei, hvor du kan lade din inde nørd gå i beast mode og samtidig møde en masse nye mennesker, som har samme interesse som dig.

Kurset afholdes fra søndag den 22. juli til lørdag den 28. juli 2018, og er for alle fra 16 til 99 år.

Bosei har desuden også en svømmehal, et fitnessrum, en sauna, en fodboldbane, en skov og meget andet, som du kan benytte under dit ophold

Nørd med Japansk, eSport, Rollespil, Tegning & Cosplay

Hvad er Bosei Geek Week

Hver dag vil der være undervisning, hvor du virkelig kan skamdyrke din interesse med en dygtig lærer.

De fire hovedlinjer er Japansk, Esport, Rollespil og Tegning – og du kan mixe dem som du vil. Ud over de fire linjer, så vil der være en masse nørdet hygge og samvær med brætspil, quiz, cosplayworkshop, crowd play videospil, film, foredrag, karaoke og mange andre events. Og kage.

Ud over disse timer, vil der være masser af andre aktiviteter med nørdet indhold: Quiz, Hearthstone-turnering, foredrag, karaoke, meme-workshop, masser af brætspil, werewolf, film og meget mere.

Prisen dækker alt fra undervisning, mad, værelse, grundlæggende undervisningsmateriale og ikke mindst kage. Bosei har desuden også en svømmehal, et fitnessrum, en sauna, en fodboldbane, en skov og meget andet, som du kan benytte under dit ophold.

 

Program for Geek Week i uge 30

Detaljeret ugeprogram kommer senere.

Japansk-linjen

I japansk-timerne vil du lære en masse om det japanske sprog.

Du vil få værktøjer til at fortsætte med at lære japansk også bagefter. Kast dig ud i det. Så kan du engang forstå, hvad de siger i dine yndlingsanime, og hvad der står i din favoritmanga.

Boseis faste japansk-lærer Magnus ”Sensei” Riis står for undervisningen.

ESport-linjen

I esports-timerne kan du spille Overwatch, League of Legends og/eller Counterstrike.

I undervisningen vil du få indblik i, hvad der skal til for at blive professionel esportsspiller. Du bliver ikke bare en bedre spiller. Du lærer også, hvordan du kan bruge eSport og gaming til andre ting i livet.

Boseis faste esports-lærer Martin ”Action” Eckhaus står for undervisningen.

I eSport vil der både være undervisningstimer og øvelsestimer, så du kan omsætte din nye viden til praksis. Der vil være masser af gamer hygge og gamer snak.

Vi stiller naturligvis højskolens fede eSportlokale med kraftige pc’ere, 144 Hz skærme, gamerstole og LED lys i loftet til din rådighed.

Rollespil-linjen

I rollespils-timerne vil vi spille en masse spil over ugen, men der vil også være dybdegående undervisning i at designe dit eget scenarie.

Vi spiller bordrollespil (altså ikke liverollespil) efter Fastaval-traditionen: Designede scenarier med afsluttede fortællinger. Derudover vil der også være mulighed for at spille Pathfinder.

Jakob ”Pondy” Ponsgård står for undervisningen, og han får hjælp fra et par assistenter, så vi kan spille flere spil samtidig.

Tegne-linjen

Hvis du kan lide at tegne, vil du få rigtig meget ud af tegne-timerne på Bosei Geek Week.

Ud over tegneserier og manga, vil du i timerne lære at bruge tegning til kreativt design af computerspil. Desuden lærer du også lidt om animation på kurset.

Glenn ”Duck” August har før undervist i manga på Bosei, og i øjeblikket arbejder han med computerspildesign på en kommende dansk udgivelse.

Cosplay-workshop

Cosplay-workshoppen vil foregå over en dag, hvor vi går worblamok!

Worbla er navnet på et fantastisk brugbart plastmateriale, som man kan bruge til at lave accessories eller detaljer på kostumer. Det er let at lære, men svært at mestre. Du vil få noget ud af workshoppen, uanset hvor meget eller lidt du har brugt worbla før.

Boseis cosplaylærer står til rådighed hele dagen, så du er også velkommen til at komme og få tips og tricks til et costume eller andet cosplay-relateret.

Priser & praktisk information

Priser

16+: kr. 3.875,-

Tillæg for enkeltværelse: kr. 500,-

Prisen dækker alt fra undervisning, mad, værelse, grundlæggende undervisningsmateriale og ikke mindst kage.

Indkvartering

Indkvartering på dobbeltværelser.

Toiletter og bruserum findes på gangene.
Leje af sengelinned og 1 stk. håndklæde er incl. i kursusprisen. Det vil være en god idé at medbringe ekstra håndklæde.

Ankomst og afrejse

Ankomst: søndag den 22. juli kl. 16.00

Afrejse: Lørdag den 28. juli kl. 11.00

Nærmere info om tidspunkter følger…

Hvad kan man ellers lave på Bosei?

Bosei har desuden også en svømmehal, et fitnessrum, en sauna, en fodboldbane, en skov og meget andet, som du kan benytte under dit ophold.

Vi glæder os til at møde dig

Vær sikker på at få plads på den fedeste højskoleuge i 2018 - book nu!

Har du spørgsmål Ja tak - tilmeld nu

Kontakt Idrætshøjskolen Bosei

Bosei Logo Idrætshøjskolen Bosei Evensølundvej 5 4720 Præstø