Oplever du fejl? Send os en e-mail

MTB spor ved Idrætshøjskolen Bosei er blandt Danmarks 20 bedste!

Puliceret af Carsten Petersen | D. 20. maj 2021 | I

Wow! Så er der godt nyt til alle mountainbike-interesserede!

Politiken laver hvert år en liste over de bedste Mtb-spor i Danmark! I evalueringen indgår ca. 300 spor. I år udkom den søndag d. 16/5-2021.

Sporet i Faksinge Skov der ligger lige ved Idrætshøjskolen Bosei er i år kåret blandt de bedste i Danmark. Det er virkelig fedt! Kåringen er foretaget af et ekspertpanel udvalgt af Politiken. I ekspertpanelet sidder en lang række kompetente mountainbikere og ildsjæle med mange års erfaring i sporten og i organiseringen af sporten i hele landet.

Så når du er elev, kursist eller bare på besøg hos os, så har du de bedste muligheder for at få en god oplevelse på din mountainbike.

Tilblivelsen af sporet i Faksinge Skov ved Idrætshøjskolen Bosei er sket i samarbejde med en række partnere. Først og fremmest har ejerne af skoven, Engelholm Gods og Naturstyrelsen givet deres tilladelse. Denne tilladdelse har ildsjæle fra lokalområdet og Idrætshøjskolen Bosei taget op og bygget sporet til stor glæde for alle niveauer.

Sporet er opmærket efter ON-TRAIL standarden og tilbyder en blå hovedlinje, som kan køres af alle. Hertil kan man køre både røde og sorte linjer, som er for de mere øvede. Som en tilføjelse til sporet har den lokale forening Præstø outdoor i samarbejde med Idrætshøjskolen Bosei opført et trailcenter, som er start og mål på ruten.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold