Oplever du fejl? Send os en e-mail

Sandra bruger højskoleopholdet til at få ny viden

Puliceret af Carsten Petersen | D. 17. november 2022 | I

Hver måned udgiver Folkehøjskolernes Forening et elevportræt. Denne gang har én af eleverne på Idrætshøjskolen Bosei fortalt om, hvad højskoleopholdet betyder for hende.

Det var egentlig kampsport, der var i fokus, da 26-årige Sandra Eckhoff startede på Idrætshøjskolen Bosei. Nu har højskolen givet hende mulighed for at jagte en gammel politi-drøm.

“Jeg er 26 år og frygtede, at jeg tydeligt ville kunne mærke, at jeg var en af de ældste. Den formodning har jeg fået skudt til jorden.”

”Det har overrasket mig positivt. Jeg er 26 år og frygtede, at jeg tydeligt ville kunne mærke, at jeg var en af de ældste. Den formodning har jeg fået skudt til jorden. Det er fedt. Folk er søde, og jeg får det sociale, jeg har savnet under corona – og mere til,” siger hun.

Sandra Eckhoff, højskoleelev

Klik her og læs hele portrættet af Sandra.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold