Oplever du fejl? Send os en e-mail

Japow! Oplev japansk puddersne i Hakuba med Idrætshøjskolen Bosei

Puliceret af Carsten Petersen | D. 24. juni 2024 | I

Japan tilbyder noget af det bedste skiløb i verden. Den meterdybe sne og hundredevis af kilometer pister ligger bare og venter på dig, der gerne vil på ski i Japan.

Vores tur tilbyder udfordringer for alle, uanset om du har kørt hele dit liv eller er nybegynder. Vores tur er unik, fordi vi har mere end 15 års erfaring med rejser i Japan. Og så er vi den eneste højskole i Danmark, der tilbyder en skirejse til Japan!

Hvad venter du på? Skift, for en stund, de europæiske bjerge ud med dyb pudder, varme kilder og japansk natur i verdensklasse? Tag med Idrætshøjskolen Bosei på skieventyr til fantastiske Japan i 14 dage. Rejsen udbydes på vores efterårssemester og vil blive består at masser af ski samt oplevelser i den japanske kultur.

Ski i Japan er på manges bucket list – og på denne tur får du samtidig mulighed for at snuse til den japanske kultur – læs mere om rejsen her

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold