Oplever du fejl? Send os en e-mail

Japow! Oplev japansk puddersne i Hakuba med Idrætshøjskolen Bosei

Puliceret af Carsten Petersen | D. 24. juni 2024 | I

Japan tilbyder noget af det bedste skiløb i verden. Den meterdybe sne og hundredevis af kilometer pister ligger bare og venter på dig, der gerne vil på ski i Japan. Vores tur tilbyder udfordringer for alle, uanset om du har kørt hele dit liv eller er nybegynder. Vores tur er unik, fordi vi har mere […]


Rejser i sabbatår

Puliceret af Carsten Petersen | D. 22. maj 2023 | I

Drømmer du om rejser i sabbatåret? Opdag verden med en højskole Har du planer om at rejse i dit sabbatår? Så er et højskoleophold en fantastisk måde at udforske verden på, mens du får nye venner og forbereder dig på din uddannelse. Hvorfor et sabbatår og en højskole er det perfekte match Overvejer du at […]


Rejs sammen med nye højskolevenner

Puliceret af Carsten Petersen | D. 17. maj 2023 | I

Det ER bare sjovere at rejse med dine nye højskolevenner – hør hvorfor… Tilmeld dig et ophold på Idrætshøjskolen Bosei nu og rejs med. Vi har rejser til: Japan og Sydkorea samt skirejser til Østrig og Japan. Ring og hør hvordan på 55 90 90 90 eller læs mere her.


Højskole rejser: Oplev verden i fællesskab med dine venner

Puliceret af Carsten Petersen | D. 16. april 2023 | I

At rejse i fællesskab med andre højskoleelever er en unik måde at udforske verden på, mens du samtidig skaber tætte bånd med dine venner. Du kan tage på eventyr til fremmede lande, lære om nye kulturer og opleve fantastiske oplevelser sammen med andre rejseglade mennesker. Hvordan fungerer højskolerejser? En højskolerejse er en fantastisk mulighed og […]Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold