Oplever du fejl? Send os en e-mail

Stillingsopslag – Rengøringsassistent med Serviceuddannelse

Puliceret af Carsten Petersen | D. 7. august 2020 | I

Rengøringsassistent med Serviceuddannelse til Idrætshøjskolen Bosei ved Præstø

Vores ene rengøringsassistent går på pension og derfor har vi brug en ny medarbejder med start pr. 1. oktober. Der er tale om en fuldtidsstilling til rengøring af hele højskolen. Arbejdstiden ligger som udgangspunkt i tidsrummet fra kl. 06.00 til kl. 14.00 i hverdage, men der kan være kortere eller længere arbejdsdage alt afhængige af aktiviteten på højskolen og der kan ligeledes være behov for rengøring i weekenderne.

Det er vigtigt for os, at du har Serviceuddannelsen eller tilsvarende niveau og at du kan arbejde selvstændigt. Du vil indgå i et rengøringsteam med 2-3 kollegaer.

Om Bosei:
Skolen ligger i naturskønne omgivelser ved Præstø og har japanske rødder. Navnet Bosei betyder ’stræbe efter stjernerne’. Det vil vi leve op til og håber også, du kan se dig selv som del af et team, der åbent og helhjertet strækker sig rigtig langt for at give alle en uforglemmelig tid på Idrætshøjskolen Bosei.

Vi har løbende omkring 80 elever på højskolen og herudover en del udlejning af overskydende lokaler.

Vi tilbyder:

Fastansættelse med pensionsordning, 6. ferieuge inklusiv 1,5% i ferietillæg. Vi tilbyder frokostordning, samt mulighed for at benytte alle vores skønne faciliteter.

Ansøgning:

Du bedes sende din ansøgning med diverse relevante papirer til info@bosei.dk.

Vi vil løbende indkalde til samtale, så send din ansøgning snarest muligt og senest 21/8.

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Oldfrue Anne Sørensen på 23 82 48 59. Du kan også se stillingsopslaget på Jobnet.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold