Oplever du fejl? Send os en e-mail

Rejs til Sydkorea med din højskole

Oplev den koreanske kulturkampkunst og esport på nærmeste hold, når Idrætshøjskolen Bosei rejser til Sydkorea på både forårs- og efterårssemesteret.

Så har du interesse for Koreas kultur, så vil du elske denne rejse. Grib chancen og tag med!

I Sydkorea vil vi blandt andet:

  • Besøge Kukkiwon – Taekwondoens hovedsæde 
  • Prøve at træne taekkyon i Chungju med andre unge fra Sydkorea 
  • Besøge de store esport stadions og museer 
  • Opleve esport  netcafé 
  • Vandre i Sydkoreas flotte natur 
  • Se Koreas gamle og nye bygninger, og hvordan gammelt og nyt er mixet sammen i Seoul 
  • Bo i et tempel og leve sammen med munke 
  • Nyde den farvestrålende koreanske (mad) kultur 
  • Prøve kræfter med at rejse rundt i Sydkorea, både som gruppe og selvstændigt 

Info og priser på rejsen til Sydkorea

På rejsen til SydKorea er vi af sted i omkring 14 dage fra cirka midt i maj måned for de elever, der starter til januar og igen omkring slut november, for dem, der starter til august

Prisen er 15.000 kroner, og inkluderer fly, transport til/fra lufthavne, indkvartering på hotel i Seoul med fri wi-fi, tempelophold med overnatning, forplejning og munkedragt, kort til S-tog samt rejseforsikring. Beregn yderligere cirka 2.000 kroner til forplejning og egne udflugter. I Korea tages der mange steder imod VISA kort. Hævning af kontanter er let og meget tilgængeligt. 

Der vil være min. være 2 undervisere med fra idrætshøjskolen, hvor den ene taler flydende koreansk og har et indgående kendskab til landet og kulturen.  

Der vil være mere information om turen i starten af semestrene. Du kan se alle rejsemulighederne på de enkelte semestre her.

Har du spørgsmål vedrørende rejsen til Sydkorea eller højskoleopholdet, så ring til os på tlf. 55 90 90 90 eller skriv på [email protected]. Du kan også komme forbi højskolen og høre mere.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold