Oplever du fejl? Send os en e-mail

Bosei er en unik folkehøgskole i Danmark

Forny din fysiske form, styrk dine sosiale relasjoner eller fordyp deg i asiatisk språk og kultur. Folkehøgskolen har en helt spesiell historie som en japansk internatskole. I dag har idrettshøgskolen studenter fra hele verden. 17 % fra utlandet og resten er fra Danmark.

Hovedfag: Helse og Trening | Kampsport | Vannsport | Friluftsliv | Ball spill | Esports | Koreansk | Japansk | Politi

Pop-up emner: Matlaging | Mindstyle | Musikk og media | Dans – Fitness, moderne og K-pop dans | Kunst og håndverk | Cosplay | Personlig utvikling

Vi arrangerer studieturer til Japan og Sør-Korea i hvert semester | ski i Østerrike i våren & ski i Japan i høsten.

Scroll ned og les mer om kurs og reiser.

Folkehøgskolen ligger bare en times kjøring sør for København og er for alle over 18 år.

De japansk-inspirerte bygningene inneholder et svømmebasseng, idrettshall, kampsporthaller, treningssenter, crossfit/calisthenics spor, lokaler for esport og musikk, japansk bibliotek, skolekjøkken, krea-verksted, koreansk utdanningskafe, minikino, fotballbaner samt MTB-løyper i skogen. Du har rask tilgang til alt. Fokus på bærekraft. Fx bruker vår asiatisk-inspirerte kjøkken økologiske grønnsaker fra egen dyrking.

Lånekassen kan gi deg støtte

Som norsk elev kan du med fordel søke til Lånekassen om lån og stipend på et folkehøgskoleopphold i Danmark på minimum 4 måneders varighet.

Et semester her på idrettshøgskolen Bosei er enten 19 eller 24 uker. Dermed oppfyller du dette kravet. Søknaden om støtte kan sendes så snart du har fått skoleplass på Bosei.

Du skal henvende deg til: Lånekassen Postboks 430 Alnabru 0614 Oslo
Telefon: + 47 22 70 03 00

Husk å vedlegge opptaktsbeviset i søknaden.

Behandlingstiden er fra 4 til 6 uker fra søknaden kommer inn til Lånekassen.

Det er mulig å søke selv om skolen ikke kommer opp i oversikten over danske folkehøgskoler på lånekassen.no.

Du må istedenfor søke med valget: “Jeg finner ikke lærestedet mitt”.

Priseksempel

Høstkurs 2024 (halvår) på Bosei: Pris: 48.928 NOK (ekskl. rejser og gebyr). Stipendie, lån og skolepengelån fra Lånekassen: ca. 88.824 NOK. Der tages forbehold for kurs- og prisændringer. Stipendie og lån er veiledende tal tidligere hentet fra Lånekassen.

Skolepenger på Bosei utgjør 68% af den totale kostnaden.

Det er bare å ta kontakt med oss på Bosei, hvis du har spørsmål om din pris på halv- eller helårskurs.

10 grunner at velge Bosei

  • Bosei folkehøgskole er billigere enn i Norge – du sparer altså penger!
  • Det er fortsatt kort vei til Norge – du får billigere reiseutgifter!
  • Du bor veldig nærme København – du kan raskt komme til en storby!
  • Bosei folkehøgskole er plassert midt i skogen – men det er kun 3 km til nærmeste by med diverse butikker. Både naturen og byen er tett på der du bor!
  • Vi blir bare 90-100 elever – det gir et godt felleskap mellom de andre elevene og deg!
  • Både dansk, japansk og koreansk kultur er samlet på et sted – du blir en del av en internasjonal folkehøgskolekultur!
  • Judo, karate og taekwondo er samlet på samme sted – den kombinasjonen finner du ikke i Norge!
  • Som tidligere japansk internatskole har vi lokaler med tatami-matter, et japansk bibliotek fylt med manga, et rom for te-seremonier og en cosplay-systue – alt kan brukes når du vil!
  • Du får dessuten 2 kampsportssaler, en idrettshall, svømmehall, fitness område, calisthenics bane, klatrefasiliteter og mountainbike tracks til din rådighet – alt sammen på selve skolen!
  • Du trenger ikke å ta med ditt eget esportsutstyr. Vi stiller med kraftige pc’er i tillegg til spesialdesignede møbler til din rådighet.

Japansk

Språket fra det fjerne Østen er fremtidens språk, og fremtiden har allerede begynt! Ofte kreves det å kunne kinesisk eller japansk for at vestlige bedrifter kan gjøre forretninger i Kina eller Japan.

På Bosei har du muligheten til å lære deg japansk.Japansk er helt forskjellig fra indo-europeiske språk, men i løpet av et semester vil det være mulig å oppnå nok kunnskap til å forstå og føre enkle samtaler.

Du vil også lære å skrive og lese japanske tekster.

Vi tilbyr “Japansk Advanced” for elever som har forkunnskaper om emnet.

Hvert semester får vi også besøk av en gruppe studenter fra Tokai Universitet i Japan i en måned. Det gir deg sjansen til å øve deg fra morgen til kveld med folk som har japansk som morsmål.

I løpet av japanskkursene vil du få et innblikk i japansk kultur, levevis og tankegang, religion og politikk.

I de siste ukene av kurset, vil elevene få mulighet til å delta på en studietur til Japan. Studieturen er ikke obligatorisk og skal betales separat. Vi vil kunne gi en nøyaktig pris på turen i begynnelsen av kurset. Studietur-deltagerne vil få bo på Tokai Universitetet eller sovesaler i nærheten av Tokio og vil få mulighet til å delta i forskjellige klasser på universitetet avhengig av språkferdighetene.

Studentene vil få en introduksjon i japansk kultur, industri og teknologi og delta på sight-seeing også i Kyoto og andre dele af Japan. Kostnadene på studieturen bestemmes av rådende airfare og sightseeing-kostnadene.

Health & Fitness

Health and fitness kombinerer store mengder fysisk trening med mental trening.

Treningen kan inneholde øvelser øvelser basert på lek, med vekter, egen kropp eller alt annet vi kan bruke for å komme i form.

Deler av timene er teoretiske. Du vil lære den mest effektive måten å trene på, og du vil lære mer om ernæring og anatomi.

Balanse er nøkkelordet. Balanse mellom kropp og sinn. Balanse mellom trening og hvile. Balanse mellom hvor mye du spiser og hvor mye du trener.

Friluftsliv

Undervisningen bytter på å være i vårt 25 meters svømmebasseng og i vår vakre natur i den sørlige delen av Sjælland, bare en time fra København.

Vi klatrer i trær i skogen rett utenfor skolen vår og nyter havet i kanoer og kajakker. Du vil lære å lage din egen kniv og frese gjennom skogen på mountain bikes.

Gjennom vintermånedene kommer vi til å bruke vårt svømmebasseng mer enn normalt. Vi vil spille kajakk polo. Vi vil krysse bassenget på slackline og forbedre våre svømme- og undervannsferdigheter.

Outdoor er den beste måten å nyte et opphold i Danmark på.

Kampsport

Kampsport styrker deg fysisk og mentalt.

Et kurs på Idrettshøgskolen Bosei kan gi’ deg trening i kampsport. Kanskje du er nysgjerrig på noe for å prøve noe nytt eller kanskje du vil starte på nytt med din tidligere kampsport som du bare ikke har hatt tid til.

På Bosei kan du prøve forskjellige typer kampsport. Du får mye trening, men vi legger like mye vekt på filosofien, kulturen og historien bak kampkunsten. Kampsportfaget gir deg muligheten til å prøve 3 forskjellige stiler – judo, karate og taekwondo. Du vil også få muligheten til å trene sammen med den lokale aikido-klubben.

Du kan også velge å bare trene en enkelt kampsport noen ganger i uken og dermed gi plass til andre typer fag i timeplanen din. Med Kampsportfaget styrker du deg selv både fysisk og mentalt. Du får kontroll på pusten, noe som vil hjelpe deg i stressende situasjoner som eksamen eller i ukjente sammenhenger.

Med vårt fag Selvforsvar blir du tryggere på hverdagen og utelivet.

Judo:

Judo er en japansk kampsport og betyr ”den myke vei”

Med Judo som hovedfag lærer du om nærkamp. Uansett om du er nybegynner eller på konkurransenivå, vil judotræningen være lærerik og utfordrende.

Hvis du er ny i disiplinen, vil vi lære deg de grunnleggende teknikker. I løpet av kurset vil vi gi deg dypere innsikt i judoens historie og filosofi, samt en introduksjon i kata og judo som selvforsvar.

Vår judo underviser Thor Rasmusssen (4. Dan) har lisens til å gradere opp til 1. kyu. Han er landslagstrener for  det danske juniorlandslaget og har studert judo i Japan på International Budo University. Der fullførte han 1 års Budo Specialization Course.

Karate-do:

Karate er japansk og betyr ”tom hånd” – kunsten å forsvare seg selv uten våpen.

Noen stiler innenfor karate har røtter tilbake til eldgamle Kina. Den daglige treningen tar sikte på å utvikle fysiske og mentale evner. Hver time begynner med en kort meditasjons-session, og treningen fokuserer på styrke og utholdenhet, samt fleksibilitet, balanse, koordinasjon og hurtighet. Sinnet blir dermed også sterkere, og denne kombinasjonen av fysisk og mental trening får deg til å fungere bedre i ditt daglige liv.

Det har ingen betydning om du er nybegynner eller en veltrent ”fighter”. Karateundervisningen legger stor vekt på individuell utvikling.

Taekwondo:

Taekwondo er koreansk og kombinerer tre ord Tae (fot/spark) Kwon (hånd/slå) Do (måten å gjøre det på).

Taekwondo skiller seg fra andre disipliner med et høyt utviklet system av teknikker, hvor spark er den viktigste. Taekwondo vil hjelpe deg å forstå din kropp og er som andre kampsporter basert på verdier som tålmodighet og gjensidig respekt.

Den daglige underviser er Jesper Jeppesen, der selv er elev under Master Ko Tai Jeong ( 9. Dan). Du vil få en trening av en høy kvalitet, enten du er en nybegynner eller en erfaren utøver. Du vil lære taekwondo på et nivå som er passende for deg, og det vil være graderinger i løpet av kurset.

Koreansk

Hos Bosei kan du lære koreansk språk. Vi ser på de koreanske Hangul-tegn, lærer hvordan vi kan føre en daglig samtale på koreansk og forstå de berømte k-pop-sangene.

Valgfrie fag som du måske vil tilvelge: K-popdans og asiatisk mat

Bosei tilbyr også studieturer til Sør-Korea.

Ball spill

I Ballspill prøver vi å fokusere på forskjellige idretter. Ca. hver fjerde uke skifter vi til nye ballspill.

I løpet av et semester skal vi spille:

  • Utendørs og innendørs fotball
  • Volleyball
  • Strand volleyball
  • Basketball
  • Innebandy

Og mer…

Vannsport

Bosei er veldig nær sjøen. Derfor tilbyr vi flere typer vannsport i løpet av et semester:

Utendørs kajakk, windsurfing, SUP-brett, dykking og også innendørs svømming i vår store svømmehall.

Vi har alt utstyret – så du trenger bare å ta med deg selv.

Esport

Esport er mer enn spilling.

Esporten hos oss handler ikke bare om å game, men også om en dypere læring i hvorfor vi gamer, hva lærer vi av å game og hva kan vi bruke det til i fremtiden. Derfor vil det være en fast teoridag i uka, som er dedikert til teoretisk og reflekterende undervisning.

Samtidig utnytter vi også de mulighetene som folkehøgskolen gir for å bli utfordret på andre måter. For eksempel gjennom teambuildingsøvelser i naturen.

Esport på Bosei byr altså på variert undervisning – også uten pc’en.

Mosjon og Esport kombineres. På Bosei tror vi at fokus på mosjon og kosthold utvikler oss som gamere, påvirker gamevanene våre og ikke minst at det gir oss flere skills. Uansett ditt nåværende fysiske nivå og gaming level kan du være med.

Fordyp deg i Esport

Spillene som vi spiller på Bosei. Det er i hovedsak Counterstrike, Global Offensive samt Lol, som ble tillagt ettersom det er det som er det mest populære på dette enkelte semesteret. Disse spillene er vårt hovedfokus i løpet av semesteret.

Du fordyper deg i Tactics, Shotcalling, Teamplay, Smokes, Picks/Bans, Aim osv. Alt sammen med dine nye folkehøgskolevenner.

Esport på folkehøgskole gir også mulighet for å lage lag til turneringer både offline og online. Delvis for å representere folkehøgskolen, delvis for å teste lagets utvikling. Det kan også kombineres med et Lan-event. Vi kommer nemlig til å besøke forskjellige events innenfor Esport.

Studieturer

Vi arrangerer studieturer til Japan og Sør-Korea & ski i Japan i høsten samt ski i Østerrike i våren.

Pop-Up emner

Se vores pop-up emner her:

Pop-up emner på Bosei

DET DER PLEJER AT STÅ MED SMÅT

Priser & praktisk information

Start for Højskoleophold

Forårssemesteret 2025 starter søndag d. 5. januar og slutter lørdag d. 21. juni (varighed: 24 uger)

Efterårssemesteret 2025 starter søndag d. 10. august og slutter lørdag d. 20. december (varighed: 19 uger)

Forårssemesteret 2026 starter onsdag d. 7. januar og slutter tirsdag d. 23. juni (varighed: 24 uger)

Efterårssemesteret 2026 starter søndag d. 9. august og slutter lørdag d. 19. december (varighed: 19 uger)

Alle kan komme på højskole. Det kræver ingen forudgående uddannelse eller lignende. Det eneste krav er, at man er fyldt minimum 17½ år, den dag semesteret begynder. De fleste elever er mellem 18 – 25 år, men vi har også gode erfaringer med elever, som er i sidst i tyverne eller starten af 30’erne..

Priser – skolepenge

Højskoleopholdet koster kr. 1.775,- pr. uge i 2025.

Forårssemesteret 2025 koster kr. 42.600,- for 24 uger. (pristalsregulering kan forekomme)

Efterårssemesteret 2025 koster kr. 33.725,- for 19 uger. (pristalsregulering kan forekomme)

Vi forventer samme prisleje i 2026; men mindre prisjusteringer kan forekomme.

Prisen dækker indkvartering på dobbeltværelse med trådløst internet samt fuld forplejning alle ugens 7 dage, undervisning samt eget fritidsforbrug af gaming room, japansk bibliotek, fitnessrum, idrætsfaciliteter, svømmehal etc.

Elever på Pit-stop, kan finde mere information her.

For norske elever, der søger via Lånekassen.no kan det oplyses, at af ugeprisen på dkr. 1.775,- udgør undervisning (skolepenge) dkr. 1.207,- (68%).

 

De førnævnte priser for selve opholdet omfatter ikke de rejser som idrætshøjskolen tilbyder.

Det samme gælder kr. 2.000,– som dækker udgifter til materialer og lignende i forbindelse med den almindelige undervisning i løbet af semesteret.

Når du tilmelder dig et højskoleophold, betaler du et tilmeldingsgebyr på kr. 2.000,-.  Det dækker administrative omkostninger og refunderes ikke.

Ca. 1 måned efter din tilmelding fremsendes første rate af skolepengene svarende til ca. 1/4 (forår) eller 1/3 (efterår) til betaling indenfor 8 dage. De øvrige 2-3 rater betaling efter semesterstart.

Enkelte kommuner giver støtte til højskoleophold – ring til din kommune og forhør dig. Du kan læse mere om støtte til højskoleophold her.

Sådan ser en typisk uge ud

Skemaet er alene vejledende!

Det endelige skema for dit hold vil blive udarbejdet efter introduktionsugen, når alle eleverne har valgt fag.

Vælg minimum 12 positioner af fag – SAMLINGER, SKOLEMØDE & HØJSKOLEAFTEN er obligatoriske og tæller ikke med. Du skal have fag før ogf efter frokost alle dage. Undervejs vil det blive muligt at skifte fag i nogle blokke, når der ændres skemaperiode.

Der vil desuden være en masse aktiviteter ud over skemaet, hvor der er åbent i svømmehallen, lejrbål i skoven, teceremoni og meget mere.

Mentorstøtteordning på Bosei

Hvis du er henvist til at tage på højskole via en UU-vejleder, er der mulighed for at få støtte via mentorstøtteordningen.

Unge uden ungdomsuddannelse mellem 17½ – 25 år, der er i risiko for aldrig at kunne gennemføre en ungdomsuddannelse kan – som led i en uddannelsesplan udarbejdet i samarbejde med Ungdommens Uddannelsesvejledning – tilbydes at deltage i et afklarende og udviklende højskoleforløb med henblik på overgang til en kompetencegivende ungdomsuddannelse.

Elever under EGU er ikke omfattet af ordningen.

Mentor-eleven bliver tilknyttet en certificeret mentor (en lærer på højskolen med mentor-uddannelse), som tager samtaler med eleven efter behov (min. 1 gang ugentlig) – og har samtidig en kontaktlærer i sin gang-gruppe.

Samtalerne tager udgangspunkt i den enkeltes livssituation, og mentoren fungerer som en slags katalysator, der kan hjælpe den unge til at blive klogere på sig selv og omverdenen.

Udgangspunktet er at forsøge at hjælpe den unge til at blive mere afklaret i forhold til et fremtidigt liv og uddannelse.

Tilmelding skal ske via ansøgningsformularen på Boseis hjemmeside. En underskrevet uddannelsesplan udarbejdet sammen med UU-vejleder eftersendes eller mailes til skolens kontor.

Du får vejledning både individuelt og i grupper på Bosei

Som elev på Idrætshøjskolen Bosei bliver du allerede den første aften placeret i en Bosei-gruppe sammen med 10-12 andre elever.

Til hver Bosei-gruppe er der tilknyttet en kontaktlærer, som i løbet af dit højskoleophold deltager og afvikler 3 samtaler sammen med dig. Den første samtale er fælles og foregår i din Bosei-gruppe. De efterfølgende to samtaler er personlige samtaler, hvor kun du og din kontaktlærer er til stede.

Ved den første samtale, som afholdes indenfor den første uge af dit ophold, skriver du oftest et forventningsbrev, som din kontaktlærer opbevarer til senere brug ved kommende møder. Dette brev kan til tider også erstattes af et referat af den samtale i har haft.

I forventningsbrevet/ i samtalen med din Bosei-lærer skriver eller fortæller du om dine forventninger til opholdet på Bosei, hvilke delmål og mål du gerne vil opnå. På dette første møde taler I også om dit uddannelsesmæssige udgangspunkt og hvad dine fremtidsplaner måtte være.

Samtale nr. to er en opfølgning på den første samtale, for sammen at finde ud af, om du følger dine mål og planer eller om der måske er behov for justeringer. Men i denne samtale bliver vi også lidt mere konkrete med hensyn til afsøgning og vejledning mod dine kommende studie-og jobmuligheder.

Den tredje og afsluttende samtale er en slut-evaluering, hvor vi reflekterer over, hvor vidt du er kommet et stykke videre frem mod dine mål – eller måske ligefrem har fået indfriet nogle af dine forventninger. Vi tager temperaturen på dine fremtidsplaner og ser om de holder og slutteligt hjælper vi dig med kommentarer til din kompetencebeskrivelse, hvis du har lyst til -og mod på at skrive sådan en.

På Bosei tror vi på, at disse tre ovenstående samtaler er yderst vigtige for både dig som elev, men også for os som højskole – og derfor er samtalerne obligatoriske for både dig og os.

Det er yderst vigtigt, at du tager samtalen seriøst og har forberedt dig og kommer relevante input, da det jo er dit liv og din fremtid, det primært handler om.

Men bare rolig; samtalerne foregår under stille og hyggelige former. Ja – vi tror faktisk, at du kommer til at se frem til disse. Og husk også, at du altid i det daglige kan få råd og vejledning om fremtidige uddannelsesmuligheder af enten højskolens studievejleder, din kontaktlærer eller af en af skolens andre undervisere.

Èn gang i hvert semester får skolen besøg af en ekstern studievejleder fra Studievalg Sjælland, som via et oplæg guider og vejleder eleverne frem mod deres fremtidige studievalg.

Denne studievejleder stiller sig efterfølgende til rådighed for personlig vejledning, sparring og opklarende spørgsmål fra skolens elever.

 

Gruppevejledning

Enkelte lektioner i skolens fællestimer er reserveret til gruppevejledning.

I disse timer får eleverne mulighed for at dele deres historier og mål med de andre højskoleelver, og får derigennem opøvet selvværd og skabt

nye indsigter. Den fælles gruppevejledning er ud fra den overbevisning, at vi alle har potentialet til at udfordre og inspirere hinanden til afklaring og valg.

Ofte vil højskolekammerater stå med nøjagtigt de samme bekymringer om fremtiden og uddannelsesvalg som man selv gør, og chancen for at løse tingene gennem en fælles perspektivering, kan mange gange vise sig at være den bedste.

I disse seancer vil der naturligvis også være flere af skolens lærere tilstede, klar til at hjælpe til i processen.

Vi fokuserer på at servere en sund og varieret kost

På Idrætshøjskole Bosei bliver der taget hånd om hele din krop. Det betyder, at vi har udarbejdet en kostpolitik, som du kan læse om herunder. Kostpolitikken drejer sig både om antallet af måltider og uforarbejdede råvarer, men også om kulturen omkring mad.

  • Vi laver maden med tanke på kostrådene. Det er så op til eleverne at sammensætte måltidet hensigtsmæssigt.
  • Via Bosei Haven producerer vi selv økologiske grønstsager til eget køkken – og den lokale Michelin restaurant Hotel Frederiksminde
  • Vi sikrer variation i maden ved at tage eleverne og personalet med på råd, når maden skal planlægges.
  • Der er en vegetardag om ugen.
  • Vi serverer tre måltider om dagen. Derudover er der frugt og grovboller om eftermiddagen.
  • Som regel er der et varmt måltid, som bliver serveret til frokost.
  • Til frokost er der som regel en kødret, en suppe og to slags grønt tilbehør.
  • Der er kage til caféaftenen, som bliver holdt en gang om ugen.

Vores krav til de råvarer vi bruger

  • Vi bruger næsten kun friske og uforarbejdede råvarer. Det er kun ærter og majs, vi køber fra frost.
  • Vi bager vores eget rugbrød, franskbrød og morgengrovboller.
  • Derudover fremstiller vi vores egen marmelade og müsli.

Vores madkultur

  • Hvis eleverne absolut vil have ketchup til maden, må de selv hente det i køkkenet.
  • Vi synliggør højtider og traditioner gennem maden. Bl.a. ved at servere and mortensaften.
  • Eleverne hjælper til med servering, oprydning og opvask.

Hensyn og service

  • Vi vil gerne have forslag til mad fra eleverne. Det gør det mere spændende at lave mad til dem.
  • Vi tager hensyn til allergi og sygdom.
  • Vi tager hensyn til vegetarer.
  • Vi tager hensyn til trosbetingede kostvaner.

 

Vi håber, at vi ved hjælp af denne kostpolitik kan åbne elevernes øjne for nye oplevelser i madens verden.

Er der nogen regler?

Ja, men ikke mange:

  • Brug af ulovlige rusmidler (herunder cannabis) er forbudt.
  • Alkohol er alene tilladt fredage/lørdage.
  • Alle Boseis lokaler og værelser er røgfrie. Rygning foregår udendørs.
  • Deltagelse i samlinger og de fag, du har valgt, er obligatorisk.
  • Vi spiser sammen, da det er mest hyggeligt.
  • Du deltager i oprydning i spisesalen og opvask samt i rengøring af din bogruppes fælles faciliteter (bl.a. badeværelser).
  • Husdyr er desværre ikke tilladt.

Samværspolitik 

I løbet af den første uge på højskolen vil du blive præsenteret for vores samværspolitik, så alle føler sig hjemme og trygge. Idrætshøjskolen Bosei har vedtaget en nedskrevet samværspolitik for at sikre et chikanefrit samværsmiljø for alle.

Formålet med politikken er, at tilgodese og beskytte den enkelte mod chikane, krænkelser og i værste fald, seksuelt overgreb.

Ingen på Idrætshøjskolen Bosei skal opleve chikane eller krænkelser på grund af race, farve, køn, fysiske karakteristika, seksuel orientering eller fysiske eller psykiske handicaps.

Samværspolitikken på Idrætshøjskolen Bosei tager udgangspunkt i, at hver enkelt af os:

  • er empatisk, nysgerrig og rummelig.
  • vil fællesskabet.
  • udviser forståelse for sine medmennesker

Kan man vaske tøj på Bosei?

Ja, der er vaskemaskiner, tørretumblere og tørrerum i kældrene under elevboligerne. Det er billigt at vaske tøj på Bosei – ca. kr. 20,- pr vask inkl. vaskepulver.

Hvad med sengetøj?

Du skal selv medbringe dyne, pude og sengelinned (lagen, dyne- og pudebetræk). I begrænset omfang kan du evt. leje det på skolen.

VI HAR FOKUS PÅ SOCIALT SAMVÆR

Højskolelivet

Højskole handler om at leve sammen med andre mennesker, som går op i nogle af de samme ting som dig.

Besøg højskolen og fornem selv de fantastiske oplevelser og mennesker, der venter dig her på Bosei.

Vi ser fram til å se deg!

Har du spørsmål? Ja takk - jeg vil på Bosei