Oplever du fejl? Send os en e-mail

Tag på skirejse med højskolen

Picnic på en bjergtop. Afterski i en snedækket hytte. Kælketure ned af bjergene. Det er svært at finde noget hyggeligere her i livet end en skitur med sin højskole.

Fra nybegynder til øvet

På hvert forårshold tilbyder vi en skirejse til de østrigske Alper. Vi kører i bus til skiområdet Flachau, som er en del af det store område i Wagrain. Området er kendt for sit gode skiløb med lange pister, afterski og sol. Vi vælger netop dette område fordi her er både plads til nybegynderen og den garvede alpinist.”

Uanset hvilket niveau du er på, fra nybegynder til øvet skiløber, vil du blive udfordret i løbet af uge. Der er også mulighed for snowboard, telemark og hvad du ellers kan tænke dig at prøve. Du vil helt sikkert udvikle og forbedre din teknik.

Hygge i højderne

En vigtig del af at tage på skitur med sin højskole er samværet og hyggen. Her er nogle af de aktiviteter, som vi laver på skituren:

  • Niveau inddelt undervisning
  • Fritid med vennerne til at køre på opdagelse
  • Aftenunderholdning på hotellet
  • Kælketure
  • Afterski
  • Hjemmelavet skihop
  • og meget mere

Skirejsen koster cirka 6.000 kroner inklusiv halvpension, liftkort, transport og overnatning.

Du kan se alle rejsemulighederne på de enkelte semestre her.

Har du spørgsmål vedrørende skirejsen til Østrig eller højskoleopholdet, så ring til os på tlf. 55 90 90 90 eller skriv på [email protected]. Du kan også komme forbi højskolen og høre mere.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold