Oplever du fejl? Send os en e-mail

Tema med vandsport på Idrætshøjskolen Bosei

Kom med i vandet og prøv windsurfing, kitesurfing, havkajak, SUP boards, kajakpolo, vandleg i svømmehallen, og svømmetræning. Vi har Danmarks bedste rammer til udendørs vandsport et stenkast fra idrætshøjskolen. Selv tilbyder vi måske den flotteste svømmehal, du har set.

Det handler ikke om styrke, men teknik, balance, viljen og ikke mindst at have det sjovt i vandet! Du lærer at blive fortrolig med udstyret, så du rigtig kan mærke vindens styrke i kiten eller i sejlet. Du prøver yogaøvelser, kajakpolo og andre konkurrencer på SUP boardet. Selvfølgelig bliver der også tid til ro og bare mærke vandet og naturen, så du også finder din indre balance.

Eller hvad med vores 3 dages tur i havkajak rundt om den vældige Møns klint, hvor du oplever de enestående klipper, mens du sidder i det næsten azurblå vand?! Turen byder også på smukke solopgange, lejrbål og en masse højskolehygge.

Tilvalg af faget 'kitesurfing', koster kr. 1.950,- ekstra, som betales sammen med tilmeldingsgebyret for selve højskoleopholdet.

Få et boost i 19 eller 24 uger! Start januar eller august. Der er også kultur- og skirejser!

Ring og hør hvordan på 55 90 90 90 eller læs mere her.


Besøg Bosei - Book en rundvisning!


Bosei skal opleves: De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst "live". Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost. Hør om dine muligheder, få svar på spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre. Start din rundvisning lige her. Vi glæder os til at møde dig!

Læs også artiklen: Hvad koster et højskoleophold?

Vandsport med både action & fordybelse

Vandsport på højskole giver dig fart med kitesurfing & windsurfing, utrolige naturoplevelser i havkajakken samt udfordringer på SUP boardet, når balancen skal trænes.

Få et boost i 19 eller 24 uger! Se hvordan!

Windsurfing

Windsurfing på højskole. Windsurfing er en aktionsport, og når først du kontrollerer board og sejl er der intet der slår den fantastiske følelse af at glide ubesværet henover vandet! Med Idrætshøjskolen Bosei lærer du at holde balancen på boardet, styre sejlet ift. vinden, lave vendinger og meget mere.

Sammen tager vi til Amager Strandpark og surfer med Copenhagen Surf School, fordi de har uddannede instruktører med kæmpe erfaring med både nybegyndere og øvede windsurfere.

Her låner du også det det bedste udstyr der altid er up to date.

Forholdene i Amager Strandpark er ideelle til at lære at windsurfe, da det fungerer i flere forskellige vindretninger og så er der en stor lagune, med et meget beskyttet farvand der gør trygt og sikkert at færdes på vandet.

Derudover er der et fantastisk miljø i Amager Strandpark med caféer og diverse events – som passer lige til det højskolemiljø, du kan blive en del af på Idrætshøjskolen Bosei!

Faget udbydes i 3. skemaperiode på forårssemesteret og 1. skemaperiode i efterårssemesteret. Du træner windsurfing 1 gang om ugen i 6 uger. På den måde får du også mulighed for at prøve andre fag indenfor fx vandsport.

Du skal påregne en egenfinanciering på ca. kr. 1.200,-. Du kan låne våddragter af højskolen, hvis du ikke har din egen.

Kitesurfing

Kitesurfing er en vinddrevet overfladevandport med en drage og et surfbræt, hvor man bevæger sig hen over vandet.

Tilvalg af faget kitesurfing koster kr. 1.950,- pr. semester. Dette beløb skal indbetales sammen med tilmeldingsgebyret i forbindelse med tilmelding.

Der er kun et begrænset antal pladser på dette fag pga. sikkerhed og udstyrsmængde. Hvis der er åbne pladser, vil det fremgå af tilmeldingsformularen.

Som en del af træningen her på idrætshøjskolen kommer du til at:

 • Lære teorien om vind og udstyret
 • Lære om sikkerhed på vandet
 • Bruge meget tid i vandet og lære at kontrollere dragen og stå op på brættet så du bliver fortrolig og kan suse hen over vandet.
 • Du låner udstyr af os
 • Får 1 besøg i CPH Cable Park

Havkajak

Når vi sejler i havkajak oplever du naturen og vandet på en helt ny måde!

Derudover så for du en pakke af viden og oplevelser:

 • Du lærer forskellige paddle-redningsteknikker
 • Du lærer om sikkerheden på vandet
 • Du lærer teknikken til, hvordan man padler korrekt
 • Du prøver at lave kajakruller og udfordre din balance
 • Vi tager til underviseren Mayas ‘hemmelige’ sted og spiser frokost som en del af turen i havkajak
 • Vi udfordrer hinanden med forskellige spil og små konkurrencer
 • Vi nyder oplevelsen af vandet, vejret og naturen

CPH Cable Park

I løbet af semesteret tager vi en smuttur til København og prøver deres fede kabel park. En god måde at blive endnu mere fortrolig med udstyret, samtidig med at du mærker adrenalinen i kroppen.

SUP boards

SUP står for ”Stand Up Paddle”. Du står på et bræt og bevæger dig fremad ved hjælp af en padle mens du forsøger at holde balancen.

Undervejs i træningen skal vi fx:

 • Padle til Feddet og besøge underviseren Maya’s ‘hemmelige’ sted for at spise frokost
 • Lave yoga på SUP boards – uanset om du har prøvet yoga før eller ej, så venter der dig en helt unik oplevelse
 • Spille SUP-polo som minder om kajakpolo, som også tilbydes på Idrætshøjskolen Bosei
 • Lege på brættet – hoppe rundt, stå på vores hoveder og fjolle rundt for at træne balance og ikke mindst have en masse sjov

Skateboarding og balancekunst

En del af træningen går ud på teste din balance. Dét gør vi for eksempel ved at stå på skateboards, så du bliver fortrolig med at stå på et ‘bræt’, bevæge dig og ikke mindst holde balancen. Derfor byder vi dig velkommen til et fag, der går ud over skateboardets fire hjul og griptape! Skateboarding på Idrætshøjskolen Bosei i samarbejde med Næstved skatehal, er ikke bare en lektion i tricks og teknikker, det er en rejse mod personlig udforskning og udvikling.

Hvad venter dig:

Udforsk dine grænser: Giv slip på det velkendte og udforsk dine egne grænser, både fysisk og mentalt. Vi udfordrer dig til at opdage nye sider af dig selv, mens du kører gennem skateboardets verden.

Overvind frygten:  Vi lærer dig ikke kun skateboardtricks, men også hvordan du konfronterer og overvinder frygt. Du vil forlade denne lektion med mere end bare et nyt trick i ærmet – du vil have skubbet dine grænser og sejret over frygten.

Skab dit unikke aftryk: Skateboarding er mere end bare teknik; det er en kunstform. Udfold din kreativitet og skab din egen stil.

Fællesskab og støtte: I vores skateboardingfællesskab handler det om at støtte og opmuntring der hvor hver enkelt er i sin udvikling. Vi skaber et miljø, hvor du ikke kun lærer af instruktører, men også af dine medelever, og hvor vi sammen skaber uforglemmelige minder.

Hvem kan deltage: Alle, uanset om du er helt ny eller har nogle skateboardtricks i bagagen. Vi skræddersyr undervisningen, så den passer til alle niveauer og hjælper dig med at vokse i dit eget tempo.

Kom med på et eventyr på hjul, der ikke kun handler om skateboarding, men også om at opdage dit fulde potentiale og have det sjovt undervejs! Er du klar til at rulle med os?

Svømning på højskole

Oplev Danmarks smukkeste svømmehal! Når du har svømning på højskolen.

Den er placeret midt i skoven i forlængelse af højskolen med store panoramavinduer, så du føler, at du svømmer mellem træerne. Er der en bedre måde, at nyde din svømning?

Svømmeundervisningen på højskolen er for alle. Har du aldrig rigtig fået lært at svømme, så kan det blive nu, at du endelig får det lært. Måske har du svømmet lidt, men vil gerne have hjælp til at blive mere effektiv i vandet, eller måske er du tidligere elitesvømmer som bare gerne vil genopfriske formen og få svømmet en masse baner. Der er mulighed for det hele.

Svømmeundervisningen her på højskolen tager udgangspunkt i den enkelte elevs niveau, så alle kan være med. Vi arbejder primært med de to stilarter: crawl og rygcrawl; men der bliver også plads til brystsvømning og butterfly.

I undervisningen vil der være en masse øvelser som kan hjælpe til at få en bedre teknik, der vil også være distancesvømning og derudover prøver vi kræfter med andre vandaktiviteter så som udspring, dykning og nogle gange leger vi også bare i vandet.

Hvis du ønsker at blive en bedre svømmer, komme i bedre form og i det hele taget udnytte svømmehallens muligheder, er dette fag for dig.

Der er også udstyr til Aqua Fitness i svømmehallen.

Bliv bassinlivredder på højskole

Faget livredning på Bosei giver dig muligheden for at lære, hvordan du redder liv!

Du lærer hjerte-lungeredning, og hvordan du bruger en hjertestarter. Og du lærer om hvordan du forholder dig, hvis der sker en ulykke, og hvordan du kan forholde dig til forskellige sygdomme.

Du bliver i stand til at bjærge (transportere en person i vandet), og hente en druknet person på bunden af bassinet.

I midten af semesteret er det muligt at tage bassinlivredderprøven, som gør dig i stand til at åbne svømmehallen for dine kammerater, når I har lyst til lidt svømning. Måske kan du også bruge din erfaring som livredder på Bosei, til at søge studiejob efterfølgende.

Uddannelsen til bassinlivredder udbydes kun ved studiestart på 1. optag til januar!

Kajakpolo på idrætshøjskole

Kajakpolo er et spil med høj intensitet, hvirvlende pagajer, sprøjtende vand, drejevenlige kajakker og en flyvende bold. Boseis egen smukke svømmehal danner desuden rammen, når vi spiller kajakpolo. Oftest, når vandet er for koldt til at dyrke udendørs vandsport.

Først og fremmest skal det være sjovt at spille. Derfor starter undervisningen med indledende øvelser der fokuserer på tryghed og teknik.

Kajakpolo er et intenst spil der stiller store krav til manøvrering af kajakken. Derfor træner vi en masse teknik i kajakken og selvfølgelig også at rulle. Herudover lærer du kaste teknikker og taktisk forståelse for holdspillet.

Kajakkerne er meget kortere end traditionelle havkajakker, så derfor er de hurtige at styre fra side til side. Du kan vende på en tallerken i løbet af få sekunder. Du lærer at styre kajakken kun ved hjælp af pagajen. Disse teknikker kan du også bruge i havkajakken, når du sidder i den.

Mange af de ting vi træner i bassinet har overførselsværdi til kajakkurser som EEP2 og lignende. Du vil altså få en solid og grundig indføring i kajakkens muligheder og begrænsninger.

Vinterbadning

Mærk blodet pible rundt i kroppen efter et koldt dyp i havet – og den aflappende følelse i kroppen i saunaen efterfølgende, mens du nyder udsigten ud over vandet.

Vær ikke bange hvis du er kuldskær, det har ingen betydning, når først du sidder i saunaen med dine højskolevenner en ny oplevelse rigere.

Vinterbadning er ren wellness, en naturoplevelse og giver overskud og energi til krop og sjæl.

Hop ud i det sammen med os…

Bedste sted til vandsport

En netop offentliggjort rapport fra Dansk Idrætsforbund om outdooridræt viser, at de bedste rammer for at dyrke vandsport findes her i Vordingborg Kommune.

Skulle vejret ikke være med os, så råder Idrætshøjskolen Bosei over en kæmpe svømmehal, så træningen kan foregå forsvarligt. Alternativt tager vi en tur til Copenhagen Cable Park og fortsætter træningen dér.

I den første højskoleuge kan du afprøve fag og få en snak med dine undervisere, inden du vælger skema

Vi giver dig fleksibilitet i dit skema

På Idrætshøjskolen Bosei får du muligheden for at vælge alle fag i ét fagtema eller udvælge enkelte fag fra flere temaer. Samtidig kan du frit tilvælge de pop op fag samt de instruktørfag, som du finder interessante - dét, mener vi, giver dig den bedste fleksibilitet i dit højskoleophold.

DET DER PLEJER AT STÅ MED SMÅT

Priser & praktisk information

Start for Højskoleophold

Efterårssemesteret 2024 starter søndag d. 11. august og slutter lørdag d. 21. december (varighed: 19 uger)

Forårssemesteret 2025 starter søndag d. 5. januar og slutter lørdag d. 21. juni (varighed: 24 uger)

Alle kan komme på højskole. Det kræver ingen forudgående uddannelse eller lignende. Det eneste krav er, at man er fyldt minimum 17½ år, den dag semesteret begynder. De fleste elever er mellem 18 – 25 år, men vi har også gode erfaringer med elever, som er i sidst i tyverne eller starten af 30’erne..

Priser – skolepenge

Højskoleopholdet koster kr. 1.675,- pr. uge i 2024 og kr. 1.775,- or. uge i 2025.

Efterårssemesteret 2024 koster kr. 31.825,- for 19 uger. (pristalsregulering kan forekomme)

Forårssemesteret 2025 koster kr. 42.600,- for 24 uger. (pristalsregulering kan forekomme)

Prisen dækker indkvartering på dobbeltværelse med trådløst internet samt fuld forplejning alle ugens 7 dage, undervisning samt eget fritidsforbrug af gaming room, japansk bibliotek, fitnessrum, idrætsfaciliteter, svømmehal etc.

Elever på Pit-stop, kan finde mere information her.

For norske elever, der søger via Lånekassen.no kan det oplyses, at af ugeprisen på dkr. 1.775,- udgør undervisning (skolepenge) dkr. 1.207,- (68%).

 

De førnævnte priser for selve opholdet omfatter ikke de rejser som idrætshøjskolen tilbyder.

Det samme gælder kr. 2.000,– som dækker udgifter til materialer og lignende i forbindelse med den almindelige undervisning i løbet af semesteret.

Når du tilmelder dig et højskoleophold, betaler du et tilmeldingsgebyr på kr. 2.000,-.  Det dækker administrative omkostninger og refunderes ikke.

Ca. 1 måned efter din tilmelding fremsendes første rate af skolepengene svarende til ca. 1/4 (forår) eller 1/3 (efterår) til betaling indenfor 8 dage. De øvrige 2-3 rater betaling efter semesterstart.

Enkelte kommuner giver støtte til højskoleophold – ring til din kommune og forhør dig. Du kan læse mere om støtte til højskoleophold her.

Sådan ser en typisk uge ud

Skemaet er alene vejledende!

Det endelige skema for dit hold vil blive udarbejdet efter introduktionsugen, når alle eleverne har valgt fag.

Vælg minimum 12 positioner af fag – SAMLINGER, SKOLEMØDE & HØJSKOLEAFTEN er obligatoriske og tæller ikke med. Du skal have fag før ogf efter frokost alle dage. Undervejs vil det blive muligt at skifte fag i nogle blokke, når der ændres skemaperiode.

Der vil desuden være en masse aktiviteter ud over skemaet, hvor der er åbent i svømmehallen, lejrbål i skoven, teceremoni og meget mere.

Mentorstøtteordning på Bosei

Hvis du er henvist til at tage på højskole via en UU-vejleder, er der mulighed for at få støtte via mentorstøtteordningen.

Unge uden ungdomsuddannelse mellem 17½ – 25 år, der er i risiko for aldrig at kunne gennemføre en ungdomsuddannelse kan – som led i en uddannelsesplan udarbejdet i samarbejde med Ungdommens Uddannelsesvejledning – tilbydes at deltage i et afklarende og udviklende højskoleforløb med henblik på overgang til en kompetencegivende ungdomsuddannelse.

Elever under EGU er ikke omfattet af ordningen.

Mentor-eleven bliver tilknyttet en certificeret mentor (en lærer på højskolen med mentor-uddannelse), som tager samtaler med eleven efter behov (min. 1 gang ugentlig) – og har samtidig en kontaktlærer i sin gang-gruppe.

Samtalerne tager udgangspunkt i den enkeltes livssituation, og mentoren fungerer som en slags katalysator, der kan hjælpe den unge til at blive klogere på sig selv og omverdenen.

Udgangspunktet er at forsøge at hjælpe den unge til at blive mere afklaret i forhold til et fremtidigt liv og uddannelse.

Tilmelding skal ske via ansøgningsformularen på Boseis hjemmeside. En underskrevet uddannelsesplan udarbejdet sammen med UU-vejleder eftersendes eller mailes til skolens kontor.

Du får vejledning både individuelt og i grupper på Bosei

Som elev på Idrætshøjskolen Bosei bliver du allerede den første aften placeret i en Bosei-gruppe sammen med 10-12 andre elever.

Til hver Bosei-gruppe er der tilknyttet en kontaktlærer, som i løbet af dit højskoleophold deltager og afvikler 3 samtaler sammen med dig. Den første samtale er fælles og foregår i din Bosei-gruppe. De efterfølgende to samtaler er personlige samtaler, hvor kun du og din kontaktlærer er til stede.

Ved den første samtale, som afholdes indenfor den første uge af dit ophold, skriver du oftest et forventningsbrev, som din kontaktlærer opbevarer til senere brug ved kommende møder. Dette brev kan til tider også erstattes af et referat af den samtale i har haft.

I forventningsbrevet/ i samtalen med din Bosei-lærer skriver eller fortæller du om dine forventninger til opholdet på Bosei, hvilke delmål og mål du gerne vil opnå. På dette første møde taler I også om dit uddannelsesmæssige udgangspunkt og hvad dine fremtidsplaner måtte være.

Samtale nr. to er en opfølgning på den første samtale, for sammen at finde ud af, om du følger dine mål og planer eller om der måske er behov for justeringer. Men i denne samtale bliver vi også lidt mere konkrete med hensyn til afsøgning og vejledning mod dine kommende studie-og jobmuligheder.

Den tredje og afsluttende samtale er en slut-evaluering, hvor vi reflekterer over, hvor vidt du er kommet et stykke videre frem mod dine mål – eller måske ligefrem har fået indfriet nogle af dine forventninger. Vi tager temperaturen på dine fremtidsplaner og ser om de holder og slutteligt hjælper vi dig med kommentarer til din kompetencebeskrivelse, hvis du har lyst til -og mod på at skrive sådan en.

På Bosei tror vi på, at disse tre ovenstående samtaler er yderst vigtige for både dig som elev, men også for os som højskole – og derfor er samtalerne obligatoriske for både dig og os.

Det er yderst vigtigt, at du tager samtalen seriøst og har forberedt dig og kommer relevante input, da det jo er dit liv og din fremtid, det primært handler om.

Men bare rolig; samtalerne foregår under stille og hyggelige former. Ja – vi tror faktisk, at du kommer til at se frem til disse. Og husk også, at du altid i det daglige kan få råd og vejledning om fremtidige uddannelsesmuligheder af enten højskolens studievejleder, din kontaktlærer eller af en af skolens andre undervisere.

Èn gang i hvert semester får skolen besøg af en ekstern studievejleder fra Studievalg Sjælland, som via et oplæg guider og vejleder eleverne frem mod deres fremtidige studievalg.

Denne studievejleder stiller sig efterfølgende til rådighed for personlig vejledning, sparring og opklarende spørgsmål fra skolens elever.

 

Gruppevejledning

Enkelte lektioner i skolens fællestimer er reserveret til gruppevejledning.

I disse timer får eleverne mulighed for at dele deres historier og mål med de andre højskoleelver, og får derigennem opøvet selvværd og skabt

nye indsigter. Den fælles gruppevejledning er ud fra den overbevisning, at vi alle har potentialet til at udfordre og inspirere hinanden til afklaring og valg.

Ofte vil højskolekammerater stå med nøjagtigt de samme bekymringer om fremtiden og uddannelsesvalg som man selv gør, og chancen for at løse tingene gennem en fælles perspektivering, kan mange gange vise sig at være den bedste.

I disse seancer vil der naturligvis også være flere af skolens lærere tilstede, klar til at hjælpe til i processen.

Vi fokuerer på at servere en sund og varieret kost

På Idrætshøjskole Bosei bliver der taget hånd om hele din krop. Det betyder, at vi har udarbejdet en kostpolitik, som du kan læse om herunder. Kostpolitikken drejer sig både om antallet af måltider og uforarbejdede råvarer, men også om kulturen omkring mad.

 • Vi laver maden med tanke på kostrådene. Det er så op til eleverne at sammensætte måltidet hensigtsmæssigt.
 • Via Bosei Haven producerer vi selv økologiske grønstsager til eget køkken – og den lokale Michelin restaurant Hotel Frederiksminde
 • Vi sikrer variation i maden ved at tage eleverne og personalet med på råd, når maden skal planlægges.
 • Der er en vegetardag om ugen.
 • Vi serverer tre måltider om dagen. Derudover er der frugt og grovboller om eftermiddagen.
 • Som regel er der et varmt måltid, som bliver serveret til frokost.
 • Til frokost er der som regel en kødret, en suppe og to slags grønt tilbehør.
 • Der er kage til caféaftenen, som bliver holdt en gang om ugen.

Vores krav til de råvarer vi bruger

 • Vi bruger næsten kun friske og uforarbejdede råvarer. Det er kun ærter og majs, vi køber fra frost.
 • Vi bager vores eget rugbrød, franskbrød og morgengrovboller.
 • Derudover fremstiller vi vores egen marmelade og müsli.

Vores madkultur

 • Hvis eleverne absolut vil have ketchup til maden, må de selv hente det i køkkenet.
 • Vi synliggør højtider og traditioner gennem maden. Bl.a. ved at servere and mortensaften.
 • Eleverne hjælper til med servering, oprydning og opvask.

Hensyn og service

 • Vi vil gerne have forslag til mad fra eleverne. Det gør det mere spændende at lave mad til dem.
 • Vi tager hensyn til allergi og sygdom.
 • Vi tager hensyn til vegetarer.
 • Vi tager hensyn til trosbetingede kostvaner.

 

Vi håber, at vi ved hjælp af denne kostpolitik kan åbne elevernes øjne for nye oplevelser i madens verden.

Er der nogen regler?

Ja, men ikke mange:

 • Brug af ulovlige rusmidler (herunder cannabis) er forbudt.
 • Alkohol er alene tilladt fredage/lørdage.
 • Alle Boseis lokaler og værelser er røgfrie. Rygning foregår udendørs.
 • Deltagelse i samlinger og de fag, du har valgt, er obligatorisk.
 • Vi spiser sammen, da det er mest hyggeligt.
 • Du deltager i oprydning i spisesalen og opvask samt i rengøring af din bogruppes fælles faciliteter (bl.a. badeværelser).
 • Husdyr er desværre ikke tilladt.

Samværspolitik 

I løbet af den første uge på højskolen vil du blive præsenteret for vores samværspolitik, så alle føler sig hjemme og trygge. Idrætshøjskolen Bosei har vedtaget en nedskrevet samværspolitik for at sikre et chikanefrit samværsmiljø for alle.

Formålet med politikken er, at tilgodese og beskytte den enkelte mod chikane, krænkelser og i værste fald, seksuelt overgreb.

Ingen på Idrætshøjskolen Bosei skal opleve chikane eller krænkelser på grund af race, farve, køn, fysiske karakteristika, seksuel orientering eller fysiske eller psykiske handicaps.

Samværspolitikken på Idrætshøjskolen Bosei tager udgangspunkt i, at hver enkelt af os:

 • er empatisk, nysgerrig og rummelig.
 • vil fællesskabet.
 • udviser forståelse for sine medmennesker

Kan man vaske tøj på Bosei?

Ja, der er vaskemaskiner, tørretumblere og tørrerum i kældrene under elevboligerne. Det er billigt at vaske tøj på Bosei – ca. kr. 20,- pr vask inkl. vaskepulver.

Hvad med sengetøj?

Du skal selv medbringe dyne, pude og sengelinned (lagen, dyne- og pudebetræk). I begrænset omfang kan du evt. leje det på skolen.

VI HAR FOKUS PÅ SOCIALT SAMVÆR

Højskolelivet

Højskole handler om at leve sammen med andre mennesker, som går op i nogle af de samme ting som dig.

Besøg højskolen og fornem selv de fantastiske oplevelser og mennesker, der venter dig her på Bosei.

TAG MED BOSEI PÅ KULTURREJSE TIL JAPAN ELLER SYDKOREA, TIL EN EUROPÆISK STORBY, PÅ SKIREJSE TIL ØSTRIG ELLER NORGE SAMT FRILUFTSTURE I DANMARK

Rejs ud i verden med højskolen

Under hvert højskoleophold kan du komme af sted på rejser, som varer 1 til 2 uger. Det er noget helt specielt at rejse af sted med sine højskolekammerater, så grib chancen for en helt unik rejseoplevelse.

Vi glæder os til at se dig

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold