Oplever du fejl? Send os en e-mail

Oplev en europæisk storby på nye måder

Amsterdam, Cesky Raj, Berlin, Hamborg, eller..? Denne storbyrejse er for dig, der ikke har mulighed for at tage med til Japan eller Sydkorea.

Idrætshøjskolen Bosei vil gerne give alle elever en mulighed for at få en rejseoplevelse! Derfor tilbyder vi en kortere rejse til en europæisk storby for de elever, som ikke rejser til Asien. På dén måde får alle en ekstra fed oplevelse, som en del af højskoleopholdet.

Alle elever indbetaler et beløb til en rejsefond på kr. 3.500,-. Tager du med til Japan eller Korea indgår pengene i din samlede egenbetaling for rejsen. Ellers benyttes beløbet til at dække din storbyrejse inkl. halvpension.

Storbyrejsen varer 4-6 dage og kan fx gå til Amsterdam, Cesky Raj, Berlin, Hamborg, eller… Og selvom du måske allerede har været på den destination, vi vælger, så lover vi, at du nok skal opleve storbyen sammen med dine nye højskolevenner på en helt ny måde!

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold