Oplever du fejl? Send os en e-mail

Oplev en europæisk storby på nye måder

Amsterdam, Berlin, Hamborg, eller..? Denne storbyrejse er for dig, der ikke har mulighed for at tage med til Japan, Sydkorea eller sportsrejserne til Club la Santa og las Playitas.

Idrætshøjskolen Bosei vil gerne give alle elever en mulighed for at få en rejseoplevelse!

Derfor tilbyder vi en kortere rejse til en europæisk storby alene for de elever, som ikke rejser til Asien eller på sportsrejserne. På dén måde får alle en ekstra fed oplevelse, som en del af højskoleopholdet.

Vi forventer at prisen ligger på ca. kr. 4.500 til at dække transport og halvpension. Såfremt du ikke har mulighed for at deltage, skal du påregne at blive ‘udskrevet’ fra højskolen de pågældende rejsedage. Da højskolen her vil være lukket.

Storbyrejsen varer omkring 4-6 dage og kan fx gå til Amsterdam, Berlin, Hamborg, eller… Og selvom du måske allerede har været på den destination, vi vælger, så lover vi, at du nok skal opleve storbyen sammen med dine nye højskolevenner på en helt ny måde!

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold