Oplever du fejl? Send os en e-mail

Oplev en europæisk storby på nye måder

Amsterdam, Berlin, Hamborg, eller..? Denne storbyrejse er for dig, der ikke har mulighed for eller lyst til at tage med til Japan eller Sydkorea.

Ta’ med på den klimavenlige rejseversion og kom med tog og bus til fx. Nordeuropa!

Ofte rejser vi meget langt væk, men glemmer at opleve dét, som er lige omkring os. Derfor udbyder Idrætshøjskolen Bosei en anderledes rejse til en europæisk storby, som du helt sikkert ikke vil opleve på samme måde, om du rejste selv.

Turen er også et tilbud til vores udenlandske elever som dermed giver vores danske elever – altså dig – mulighed for at opleve eller genopleve en europæisk storby sammen med dine nye højskolevenner som måske aldrig har oplevet Europa før.

Idrætshøjskolen Bosei vil gerne give alle elever en mulighed for at få en rejseoplevelse!

Derfor tilbyder vi en kortere rejse til en europæisk storby alene for de elever, som ikke rejser til Japan eller Sydkorea. Samtidig er rejsen også et godt bud til de af vores udenlandske elever, som gerne vil opleve Europa. På dén måde får alle en ekstra fed oplevelse, som en del af højskoleopholdet.

Vi forventer at prisen ligger på ca. kr. 5.000 til at dække transport og halvpension.

Storbyrejsen varer omkring 4-6 dage og kan fx gå til Amsterdam, Berlin, Hamborg, eller… Og selvom du måske allerede har været på den destination, vi vælger, så lover vi, at du nok skal opleve storbyen sammen med dine nye højskolevenner på en helt ny måde!

Har du spørgsmål vedrørende storbyrejsen eller højskoleopholdet, så ring til os på tlf. 55 90 90 90 eller skriv på [email protected]. Du kan også komme forbi højskolen og høre mere.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold