Oplever du fejl? Send os en e-mail

Gør kampsport til din dagligdag

Tag på højskole og få træning hver dag i din kampsport. Uanset om du er begynder eller erfaren, kan du på Idrætshøjskolen Bosei fordybe dig i kampens kunst. Du får masser af træning, men vi sætter lige så meget vægt på filosofien, kulturen og historien bag ved kampens kunst.

Traditionel kampkunst og nye veje – på Bosei

På Idrætshøjskolen Bosei træner du ikke kun de store kampsportsgrene. Vi giver dig også en introduktion til andre typer kampkunst og måder at træne på. Hvert semester være et udvalg af forskellige fag med et udgangspunkt i kampkunst – for eksempel:

  • Vand – vi træner i svømmehallen
  • Naturen – vi træner i og med naturen omkring os
  • Fysisk træning  vi bruger kampkunst til at komme i bedre form
  • Trænerrollen – få øvelse/teknik i at undervise andre
  • Taekkyon en traditionel kampkunst fra Korea. Blødere bevægelser og færre spark end taekwondo, der er udvilket på baggrund af taekkyon. Samtidig trænes der med stave.

Man kan deltage i fagene uden anden forudsætning end at have viljen, lysten til at prøve og give den gas. Hvis du kommer med et smil, lover vores undervisere, at du både går med et smil og en masse sved på panden.

I forbindelse med rejserne til Japan og Korea forsøger vi at arrangere mulighed for træning af kampkunst.

Book en rundvisning og oplev faciliteterne og stemningen på Bosei.

Ekstra mulighed med Aikido

To gange om ugen er der gratis mulighed for eleverne på Bosei at træne Aikido, der især handler om at bruge modstanderens energi til din egen fordel. Aikido kan dyrkes af alle uanset alder og køn.

Undervisningen foregår om aftenen i skolens egen dojo som en del af træningen med Præstø Aikido Klub. Hovedunderviseren er Frank Føns, 3. dan.

Budo-filosofi

Uanset hvilken kampsport du vælger at dyrke på Bosei, vil du stifte bekendtskab med filosofien baged. Kampsport er nemlig ikke blot en sport, hvor det drejer sig om at kæmpe eller vinde. Det er en livsstil, hvor begrebet “do” er helt centralt.

“Do” kommer af det kinesiske tegn for vej, og det skyldes, at vejen/processen er det helt centrale for kampsport. Du vil både blive undervist i denne filosofi, men du vil også opleve det i din dagligdag på højskolen, hvor du lever side om side med kampsportslærere, der følger denne vej.

Du vil både udvikle større fokus og selvdisciplin, når du træder ud på kampens vej. Tag det første skridt! Tilmeld dig og prøv kampkunst på Idrætshøjskolen Bosei.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold