Oplever du fejl? Send os en e-mail

Kampsport styrker dig fysisk og mentalt

Tag på højskole og få træning i kampsport. Måske er du nysgerrig på noget at prøve noget nyt eller måske vil du genstarte din tidligere kampsport, som du bare ikke har haft tid til. På Idrætshøjskolen Bosei kan du afprøve forskellige typer kampsport. Du får masser af træning, men vi sætter lige så meget vægt på filosofien, kulturen og historien bag ved kampens kunst. Fagtemaet Kampsport giver dig mulighed for at prøve 4 forskellige stilarter - judo, karate, taekwondo og bjj.

Du kan også vælge blot at træne en enkelt kampsport et par gange om ugen og dermed give plads til andre typer fag i dit skema. Med fagtemaet Kampsport styrker du dig selv både fysisk og psykisk. Du får styr på din vejrtrækning, som vil hjælpe dig i pressede situationer som fx en eksamen eller i uvante sammenhænge. Med vores fag Selvforsvar bliver du mere tryk i din dagligdag og nattelivet.

Traditionel kampkunst og nye veje – på Bosei

På Idrætshøjskolen Bosei træner du ikke kun de store kampsportsgrene i vores fagtema Kampsport. Vi giver dig også en introduktion til andre typer kampkunst og måder at træne på. Hvert semester være et udvalg af forskellige valgfag med et udgangspunkt i kampkunst – for eksempel:

  • Fysisk træning – vi kombinerer kampsport med fitness for at bringe dig i bedre form
  • Stav træning – lær at svinge rundt med en stor stav, som man ser i de fede film 😉
  • Fokus på kunsten – Lær hvordan kampkunst kan bruges til at udtrykke sig
  • Selvforsvar – Bliv mere tryg med en forståelse for hvad der virker, og lær at håndtere stressede situationer

Man kan deltage i fagene uden anden forudsætning end at have viljen, lysten til at prøve og give den gas. Hvis du kommer med et smil, lover vores undervisere, at du både går med et smil og en masse sved på panden.

Book rundvisning

Book en rundvisning og oplev faciliteterne og stemningen på Bosei.

Budo-filosofi

Uanset om du prøver hele eller dele af fagtemaet Kampsport på Bosei, vil du stifte bekendtskab med filosofien baged de enkelte stilarter. Kampsport er nemlig ikke blot en sport, hvor det drejer sig om at kæmpe eller vinde. Det er en livsstil, hvor begrebet “do” er helt centralt.

“Do” kommer af det kinesiske tegn for vej, og det skyldes, at vejen/processen er det helt centrale for kampsport. Du vil både blive undervist i denne filosofi, men du vil også opleve det i din dagligdag på højskolen, hvor du lever side om side med kampsportslærere, der følger denne vej.

Du vil både udvikle større fokus og selvdisciplin, når du træder ud på kampens vej. Tag det første skridt! Tilmeld dig og prøv kampkunst på Idrætshøjskolen Bosei.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold