Oplever du fejl? Send os en e-mail

Gør kampsport til din dagligdag

Tag på højskole og få træning hver dag i din kampsport. Uanset om du er begynder eller erfaren, kan du på Idrætshøjskolen Bosei fordybe dig i kampens kunst. Du får masser af træning, men vi sætter lige så meget vægt på filosofien, kulturen og historien bag ved kampens kunst.

Aikido & Taekkyon

På Bosei træner du ikke kun de store kampsportsgrene. Vi giver dig også en introduktion på andre typer kampsport, så du får et afrundet indblik i alle sider af kampens kunst. Du vil under opholdet blandt andet prøve aikido og  taekkyon. Book en rundvisning og oplev faciliteterne og stemningen på Bosei.

Aikido: To gange om ugen er der mulighed for Boseis elever at træne Aikido. Aikido har mange aspekter, men det handler især om at bruge modstanderens energi til din egen fordel. Aikido kan dyrkes af alle uanset alder og køn.

Undervisningen foregår om aftenen i skolens egen dojo sammen med Præstø Aikido Klub. Hovedunderviseren er Frank Føns, 3. dan.

Taekkyon: Taekkyon er en traditionel kampkunst fra Korea. Der er blødere bevægelser og færre spark end taekwondo. Det er god træning for taekwondo-interesserede at øve taekkyon, da taekwondo er udviklet på baggrund af taekkyon.

Budo-filosofi

Uanset hvilken kampsport du vælger at dyrke på Bosei, vil du stifte bekendtskab med filosofien bag ved. Kampsport er nemlig ikke blot en sport, hvor det drejer sig om at kæmpe eller vinde. Det er en livsstil, hvor begrebet “do” er helt centralt.

“Do” kommer af det kinesiske tegn for vej, og det skyldes, at vejen/processen er det helt centrale for kampsport. Du vil både blive undervist i denne filosofi, men du vil også opleve det i din dagligdag på højskolen, hvor du lever side om side med kampsportslærere, der følger denne vej.

Du vil både udvikle større fokus og selvdisciplin, når du træder ud på kampens vej. Tag det første skridt og tilmeld dig som elev på Boseis kampsportslinje.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

Vi tilbyder en højskolesnak, hvor du telefonisk eller ved fremmøde kan høre om dine muligheder under opholdet og få svar på spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Højskolesnakken er dog helt uforpligtende.

Book din personlige højskolesnak lige her. Vi glæder os til at tale med dig!

Book en højskolesnak Tilmeld dig et ophold