Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Dyrk al den idræt, sport og boldspil du orker – hver eneste dag

Har du lyst til at tage på højskole og udfordre dig selv i alskens idrætsgrene, få sved på panden og have det sjovt?

Så er idrætsfaget Bosei-Bold noget for dig!

Bosei-Bold er fantastisk for dig der kan lide nye udfordringer. Du bor sammen med en masse kammerater, der lige som dig elsker at dyrke sport. Når det er muligt oplever vi også sport fra tilskuerpladserne. Fx en basketball kamp (Team Fog Næstved vs Hørsholm 79’ers) i Basketligaen.

Med Bosei-Bold vil du hovedsageligt dyrke volleyball fast et par gange om ugen; men vi giver den også gas med for eksempel floorball, kajakpolo, fodbold, basketball, beachvolleyball, golf, flagfootball, badminton og tennis.

Derudover har du mulighed for at supplere din idræt på Bosei med svømning, gymnastik eller vores Health & Fitness linje.

Du er ikke nødvendigvis lige dygtig til alle dicipliner; men dét at være på en idrætshøjskole drejer sig om at lære af hinanden og have det sjovt, mens man udfordrer sig selv.

Kom med på rundvisning! Se vores fede faciliteter og mærk den særlige stemning på Bosei.

Bliv udfordret med Bosei-Bold

Bosei-Bold handler først og fremmest om, at du får dyrket sport; men udover, at du får brugt din krop og brændt en masse energi af i enten idrætshallen, på de udendørs boldbaner eller dyrker vandsport i svømmehallen, bliver du også udfordret både teoretisk og på personligt plan.

Volleyball er fast 1-2 gange om ugen. Derudover tilbyder vi dig at prøve forskellige andre idrætsgrene, hvilket er et godt udgangspunkt, hvis du vil bruge idrætten i dit videre uddannelsesforløb, for eksempel hvis du skal læse idræt, fysioterapi eller lignende.

De elever, der har lyst, kan deltage i de sportsstævner, som er en del højskoleopholdet eller i egne arrangerede træningssamlinger – fx. med HG Floorball i Næstved.

Faget udnytter Boseis fantastiske faciliteter som inkluderer tennisbaner, stor flot hal (plads til basket, volley, badminton m.m.), fodboldbane m.m. Så hvis du har lyst til at forbedre din fysiske form gennem sjov og leg med alle former for boldspil er idrætshøjskolen Bosei det optimale sted for dig at være.

Vi kommer rundt om teknikker, regler, kampe m.m. i alle sportsgrenene, og du får en indføring i spillenes mange facetter. Få pulsen op samtidig med, at du har det sjovt!

Svømning og Kajakpolo

Idrætshøjskolen har sin helt egen svømmehal med tilhørende sauna. Der er 6 baner af 25 meter til rådighed. Som højskoleelev får du mange muligheder for at benytte svømmehallen – eksempelvis til almindelig svømmetræning, vandleg, dykning eller en gang tempofyldt kajakpolo.

At træne i vand giver en utrolig god kondition. Har du svært ved at svømme eller er bange for vand, så hjælper vi dig gerne igang. Måske når du så langt, at du får lyst til at tage en bassinlivredderprøve?!

Gymnastik

Vælger du Gymnastik på vores idrætshøjskole får du muligheden for at få en stærk grundform, god koordination og en smidig krop. Denne type træning er god for alle, der ønsker et aktivt liv uden eksempelvis skader. Gymnastik faget er især godt som supplement til vores kampsportstræning her på højskolen.

I faget Gymnastik tager undervisningen udgangspunkt i at have det sjovt, mens vi træner. Vi inddrager basiselementer af grundlæggende redskabsgymnastik med fokus på den enkeltes udvikling, anderledes boldspil, styrketræning med egen kropsvægt og ikke mindst cirkeltræning.

Træningen foregår i vores store idrætshal på højskolen, hvor vi har en stor airtrack, god plads og diverse redskaber til rådighed.

Er Bosei også noget for dig? Kom forbi og få en personlig rundvisning!

 

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold