Oplever du fejl? Send os en e-mail

Cosplay på højskole

Er du ny indenfor cosplay? Drømmer du om at selv at sy et kostume af din yndlingsfigur fra manga, spil eller andet? Så er cosplay på højskolen Bosei et godt sted at starte.

Er du en øvet cosplayer? Er du vant til at sidde med din symaskine til langt ud på natten i dagene op til et con? Så er cosplay på Bosei også det perfekte sted til at få sparring og udfordringer.

Kort sagt, hvis du kan lide cosplay, er der ingen grund til at blive væk.

Bliv klar til Con

Cosplay-holdet på Idrætshøjskolen Bosei bliver håndteret af en erfaren cosplayer. Du vælger dit eget projekt at arbejde på. Du kan allerede nu tænke over, hvilket kostume du kunne tænke dig at lave her på Bosei, så du kan blive klar til con.

Efter du har valgt dit projekt, vil du få råd og vejledning hele vejen igennem i undervisningen, lige fra materialeindkøb til selve produktionen. Du skal være opmærksom på, at du selv skal dække udgifter til materialer.

Begyndere vil få hjælp med at komme i gang fra bunden, og de øvede vil få hjælp til nye udfordringer. Vi lægger mest vægt på sy-delen af cosplay. Andre materialer kan også blive inddraget, hvis det er aktuelt. Hvis der er interesse, kan der også blive muligt at se på andre aspekter indenfor cosplay som make-up, parykker, fotografi og sceneoptræden.

Boseis cosplay-rum

Bosei har et særligt indrettet rum kun til at arbejde med cosplay, hvor symaskiner står klar og venter på at arbejde med dit nye kostume. Du kan altid benytte rummet og maskiner i din fritid på højskolen, hvis du er på cosplay-holdet.

Vi glæder os til at se dig i cosplayrummet på Bosei!

En del af dit japanske univers!

Det er os med sumodragterne!

Måske har du mødt Bosei, når vi gæster J-popcon eller Asian Culture Festival og laver svedige sumo figths eller hemmelighedsfulde ninja games med de besøgende?! Vi dukker også op på Sakura Festivalen i København og fejrer selv sakura blandt højskolens mange mange japanske kirsebærtræer.

Kort sagt –  Idrætshøjskolen Bosei er en del af dit japanske univers!

Læs også artiklen: Hvad koster et højskoleophold?

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold